Temptation Island = life. Period. Als verleider deelnemen aan Temptation Island klinkt steeds “verleidelijker”, al is het maar om twee weken op een zonnig eiland te zitten. Wij beginnen het serieus te overwegen.. Toch is een deelname aan het populaire programma niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk een vragenlijst beantwoorden met soms ietwat dubieuze vragen. Benieuwd? Scroll dan snel naar beneden!

Sollicatieprocedure

Een normale sollicitatie zoals je ze kent hoef je niet te verwachten tijdens de castingdag voor verleider van Temptation Island. Met het vertellen van jouw zwakke en sterke punten kom je er niet mee weg. De Belgische ELLE wist dé vragenlijst te onderscheppen, dus prent ze goed in je hoofd als je een carrière als verleider wel ziet zitten. Hieronder de vragen:

 1. Welk beroep wilde je als kind uitoefenen?
 2. Beschrijf een erotische filmscène.
 3. Heb je een ochtendhumeur?
 4. Welke invloed heeft alcohol heeft op jou?
 5. Wat doe je, naast sporten, om jezelf te ontspannen (hobby)?
 6. Beschouw je jezelf op seksueel vlak beginner of gevorderd?
 7. Kan seks op de eerste date voor jou?
 8. Heb je een stabiele persoonlijkheid?
 9. Fobieën?
 10. Durf je je om te kleden voor de camera?
 11. Wanneer hield je voor het laatst een toespraak? Bracht je het er goed vanaf?
 12. Kan je goed zwemmen? 

Vooral de vraag ‘kan je goed zwemmen’ vinden we enigszins wat grappig. Maar hee, je moet jezelf natuurlijk wel kunnen redden als je een duik neemt in het verkoelende zwembad. Dus denk jij legit een kans te maken om als verleider mee te doen aan Temptation Island? Dan heb je in ieder geval een fijne start met deze vragen. Prent ze goed in je hoofd, bedenk dat de antwoorden gebaseerd moeten zijn op hoe zij een verleider willen zien én wie weet zit jij volgende editie wel op een zonnig eiland.

Lees ook: Hottie alert: dit zijn de 10 deelnemers van Love Island Nederland