Na alle juice van het afgelopen seizoen van Temptation Island, gaan we nu even een aantal seizoenen terug. Eén van de verleidsters uit Temptation Island VIPS maakt een carrièreswitch en krijgt een rol in de bekende serie GTST.

Temptation Island VIPS verleidster
Videoland

Temptation Island VIPS verleidster Daniëlle

We hebben het hier over Temptation Island VIPS verleidster Daniëlle, die meedeed aan het programma in 2019. Het programma ging er toentertijd nog om dat de koppels vooral níet vreemdgingen, er was geen focus op het vinden van ware liefde.

Het lukte verleidster Daniëlle om niemand minder van Thomas Cox aan de haak te slaan. Thomas begon zijn Temptation Island-avontuur met zijn toenmalige vriendin Yasmin, met wie hij in een relatie zat. Echter zat er al wel een scheurtje in de relatie, want Yasmin was al eerder vreemdgegaan. Toen Yasmin beelden te zien kreeg van een sneaky Thomas, besloot ze een van de mannelijke verleiders een zoen te geven. Thomas was kapot van deze beelden en besloot zijn pijlen te richten op Daniëlle.

Daniëlle krijgt rol in GTST

Daniëlle heeft besloten om haar reality-tv verleden achter zich te laten en kiest voor een nieuw carrièrepad: ze gaat acteren. Wie weet kan ze haar verleid-skills toepassen op de mannen bij GTST.

Maar welke rol speelt Daniëlle nu? Het gaat eigenlijk maar om een kleine rol. De personages Richard en Daan zijn in een stripclub waar ze twee dames ontmoeten. Eén hiervan is Daniëlle. In GTST probeert Daniëlle Daan te verleiden. En we weten natuurlijk als geen ander dat dit geen probleem is voor de ex-verleidster. Spoiler alert: we zien Daniëlle helaas niet meer terug na deze vluchtige ontmoeting.

Lees ook: GTST-acteurs doen boekje open over schrikbarend laag salaris