We hebben allemaal gezien hoe de relatie tussen Cleo en Antonio in Temptation Island: Love or Leave strandde. Antonio bleek niet helemaal te vertrouwen, maar toch gaf Cleo hem in Nederland nog een kans. Het leek even goed te gaan, maar uit een bericht op Instagram maken we op dat de relatie tussen de twee nu écht finito is.

Cleo Antonio
Bron: Tom Cornelissen

Pijnlijk bericht

Nadat Cleo in Temptation Island een punt achter haar relatie met Antonio zette, ging Antonio zijn eigen gang. Hij dook tussen de lakens met Fleur en liet zich helemaal gaan. Hoewel het laatste kampvuur van de twee tenenkrommend was, besloot het stel in Nederland tóch de relatie een tweede kans te geven.

“Droomvrouw voor altijd”, deelde Antonio onlangs bij een foto van Cleo. Het leek even zo, maar volgens Cleo is er absoluut geen sprake van een happy end. Zij deelt namelijk een pijnlijk bericht op Instagram.

‘Mij niet bellen’

In een vragenrondje op Instagram beantwoordt Cleo een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo is iemand benieuwd naar de status tussen haar en Antonio. “Komt het ooit nog goed tussen jou en Antonio?”, vraagt een volger. “Nee, Antonio weet ook heel goed waarom. Ik wens het meisje waar die nu mee is heel veel succes”, legt ze uit.

Cleo Temptation Island Antonio
Instagram: @cleoxevie

“Zogenaamd willen vechten voor mij en mij blijven berichten, maar wel met andere praktijken bezig zijn. Mij niet bellen joe”, gaat Cleo verder. Hmm…

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Temptation Island-single Hans