Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave is al een tijdje voorbij, dus dat wil zeggen dat de opnames al flink wat maanden geleden plaatsvonden. Er is in de tussentijd dus behoorlijk wat veranderd. Deelnemers van het programma waren een half jaar geleden nog hartstikke single, maar vonden vlak na het programma de liefde in Nederland. En dit gebeurde ook bij Temptation-single Hans.

Temptation Island Hans
Bron: Tom Cornelissen

Nieuwe lover

Hans deed het afgelopen seizoen mee aan Temptation Island en zette zijn zinnen op de knappe Annebel. Ondanks dat hij een paar interessante gesprekken met Annebel voerde, bleef een fling uit. Erg rouwig lijkt Hans hier niet om te zijn. Vlak na het programma vond hij namelijk de liefde bij een andere knappe dame. Hans is in love.

Fleur uit Groningen

Via Instagram spotten we namelijk vier gezellige kiekjes van Hans en nieuwe dame. Het gaat om de knappe Fleur Oosting die, volgens haar Insta-bio, net als Hans uit Groningen komt. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, is niet duidelijk. Maar de liefde lijkt duidelijk in de lucht te hangen.

Temptation-collega’s van Hans zijn dolblij en reageren vol enthousiasme onder de foto. “Oh jaaaaaa”, laat Fleur achter bij de foto. “Het is je gegund maat”, schrijft Milton bij de post. How cute.

Lees ook: Zo gaat het nu tussen Temptation Islands Iris en Kenzo