Wanneer we het over een gespierde, lange en knappe man bij Temptation Island hebben, denk je sowieso meteen aan Whitney. Hij doet met zijn vriendin Iris mee aan het welbekende programma Temptation Island: Love or Leave. Het gespierde lichaam van Whitney viel al gelijk op voor veel kijkers, maar vroeger bleek het nog erger te zijn. Hij was namelijk een bodybuilder. What?!  Wij hebben wat oude kiekjes verzameld waar je Whitney als bodybuilder kan bekijken.

bron: Temptation Island/Videoland
bron: Temptation Island/Videoland

Temptation Island: Love or Leave

Whitney en zijn vriendin Iris doen dit seizoen mee aan het programma Temptation Island: Love or Leave. Zij gaan samen de ultieme relatie test aan. Zal hun relatie sterk genoeg zijn om hier goed uit te komen? De twee hebben een relatie die een beetje wankelt. De ene keer is het uit en de andere keer weer aan en dit gaat al drie jaar zo. Echt veel vertrouwen is er dus niet tussen de twee. Whitney heeft voor een langere tijd contact gehad met een andere dame, waardoor Iris niet altijd even veel vertrouwen heeft in Whitney. Zal het vertrouwen weer terugkomen door mee te doen aan Tempa? Wij zijn heel erg benieuwd!

Een klik?

Temptation Island’s Whitney heeft het ondertussen heel erg naar zijn zin in de villa met de andere single vrouwen. Hij kan het vooral goed vinden met Iris. Naast de naam die hetzelfde is als zijn vriendin, is ze ook nog eens blond en heeft ze blauwe ogen. Het type vrouw waar Whitney op valt is dus wel erg duidelijk; blond met blauwe ogen!

Temptation Island’s Whitney

Wow! De knappe Whitney heeft qua uiterlijk een verleden die je misschien niet zou verwachten. Hij heeft namelijk toen hij jonger was, nog meer in de sportschool gestaan. Hij was zelfs zo gespierd dat hij 10 jaar geleden mee heeft gedaan aan bodybuilding-wedstrijden. Oehlala!

Bekijk de foto’s hieronder!

Temptation's Island Whitney
Facebook: Whitney Damen
Temptation's Island Whitney
Facebook: Whitney Damen
Temptation's Island Whitney
Facebook: Whitney Damen

Lees ook: Heeft dit Temptation Island-koppel een open relatie?