Let op: bevat spoilers. Hoewel Liyah en Gregory in ‘Temptation Island: Love or Leave’ overduidelijk een klik hebben, is in de meest recente aflevering te zien hoe hij uit het niets een intiem moment beleeft met Tyra. “Ik gaf heel veel om Greg”, aldus een teleurgestelde Liyah, die hierover vertelt in ‘Temptation Love Therapy’.

Screenshot 2021-02-05 at 11.22.16

Onverwachte zoen

De onverwachte zoen tussen Gregory en Tyra viel Liyah vooral zwaar omdat hij even daarvoor nog aankondigde voor háár te gaan. Op beeld hield ze zich groot, maar: “Tuurlijk was ik gekwetst. Waarom ga je aan de groep aankondigden dat je mij ziet zitten en openstaat voor mij, om vervolgens met een ander meisje te gaan zoenen? Ik voelde me voor schut gezet.” We get that….

Toch besloot Liyah niet de confrontatie aan te gaan, omdat dat volgens haar geen nut had. “Hij is later wel naar mij toegekomen en toen hebben we best een goed gesprek gehad”, vertelt ze. “Ik heb hem toen verteld: ik ben niet boos omdat je het doet, maar gefrustreerd omdat je het doet omdat je pijn hebt. Je houdt haar voor de gek, want de volgende dag wil je niets meer van haar. (…) Dan hebben we zo’n proces doorlopen en dan gaat hij nog dit gedrag vertonen. Dan denk ik: dan heb je niets geleerd en dat vind ik gewoon zonde.”

Wij verdienen dat Liyah een applausje verdiend, want chapeau dit is écht niet een makkelijke situatie voor haar.

Jaydi & Ricky

Ook is er veel te doen rondom Jaydi en Ricky. Na het beëindigen van haar relatie met Sonny ging ze all the way. Jaydi vertelt dat Sonny niet in een gelijkwaardige relatie geloofde, maar Ricky dat heel anders ziet. Ook kon Jaydi bij hem haar gevoelens kwijt, zelfs die over haar ex. “Dat lijkt me best lastig”, blikt ze terug. “Maar dat waren wel de dingen waardoor ik zoiets had van: Ricky gaat echt voor een gelijkwaardige relatie, en dat is iets wat ik echt zocht.”

Dit seizoen van Temptation is meer spraakmakend dan ooit. Onlangs vertelde Jaydi over haar liefde voor Ricky.