Trouwe kijkers van Temptation Island: Love or Leave weten als geen ander wie de knappe Esmé is. De beauty wist het hart van Ivo te veroveren en gooit behoorlijk wat roet in zijn relatie met Maris. Esmé heeft enorm knappe looks, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Esmé Temptation Island
Bron: Tom Cornelissen

Ivo en Maris

Ivo en Maris doen mee aan Temptation Island: Love or Leave om antwoord op een prangende vraag te krijgen: zijn de twee meant to be? Al vanaf het begin van hun deelname aan het programma was het duidelijk dat de twee de connectie aangingen. Zo kreeg Maris het gezellig met Jari en vond Ivo zijn steun bij de knappe Esmé. Zelfs zoveel steun dat Ivo een relatie met Maris én Esmé wel ziet zitten. De Temptation-deelnemer staat namelijk open voor een relatie met twee vrouwen.

Trouble in paradise

De knappe Esmé ziet een relatie (of avontuurtje) met Maris en Ivo ook wel zitten, maar helaas lijkt dit moeilijker dan gedacht. Eén ding is duidelijk: aan de knappe looks van Esmé kan het in ieder geval niet liggen. De brunette heeft een prachtige smile, mooie ogen en fantastisch figuur. Maar hoe zag Esmé er vroeger eigenlijk uit?

LoveReality wist een paar kiekjes uit de oude doos van Esmé te vinden. Swipen we een paar keer naar rechts, dan zien we een foto van de Temptation-ster uit 2017. Wij vinden haar niet veel veranderd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Lees ook: Zo zag Temptations Esmé eruit als blondine