1 van de bekendere verleidsters in het nieuwe seizoen van Temptation Island is toch wel Esmé. De mooie brunette zit in de mannen villa en pakt zeker weten de ‘shine’ met haar prachtige looks. Maar wist je dat Esmé er ook heel anders uit heeft gezien? Ze heeft namelijk ook blonde lokken gehad, What? 

Bron: Tom Cornelisse
Bron: Tom Cornelisse

Een connectie

Met Esmé zou je nooit een saaie dag meemaken. Ze is namelijk mega avontuurlijk, spontaan, gezellig, een echte reis freak en helemaal gek van mediteren. Een goed gesprek kan je dan ook zeker met deze beauty voeren, en daar kwam Ivo op dag 1 al snel genoeg achter. In hun eerste gesprek merkte ze gelijk al dat ze veel dezelfde eigenschappen en meningen hadden, waardoor hij haar zelfs de ‘vrouwelijke Ivo’ noemde. Ze viel dus zeker op tussen de andere dames.

Een blondie?

Dat Esmé beeldschone bruine lokken heeft was ons allang opgevallen natuurlijk. Maar het is ook wel eens anders geweest, ze heeft namelijk ook een blonde coupe gehad, en je raadt het al: dit stond haar ook prachtig! Ze plaatste een foto op Facebook in 2o17 samen met een vriendin en hier kunnen we haar zien met prachtig blond haar.

Open voor iets serieus

Tempation’s Esmé is na een lange relatie inmiddels al 2 jaar single en is nu weer opzoek naar iets serieus. Maar wat is eigenlijk het type van Esmé? “Standvastig en iemand waar je lekker mee kan praten,” vertelt ze in de eerste aflevering van Tempa. Daarnaast vertelt ze ook dat ze iemand hoopt te vinden waar ze een diepe connectie mee aan kan gaan. Zou dit met Ivo zijn? Ze heeft namelijk wel een erg goede connectie met de langharige hunk. Wij denken misschien dat er wel iets aan zit te komen…

Lees ook: Heeft dit Temptation Island-koppel een open relatie?