In Temptation Island: Love or Leave zien we hoe Ivo zijn lange haren continu in een man bun draagt. Toch heeft Ivo besloten om afscheid te nemen van deze lange coupe. De realityster zette de schaar in zijn lange haren en gaat vanaf nu met een korte coupe door het leven.

Temptation Islands Ivo
Fotograaf: Tom Cornelissen

“New hair, new me”

Je zou denken dat Ivo behoorlijk gehecht is aan zijn lange haren, maar niets is minder waar. Ivo gaat vanaf nu met een korte coupe door het leven en deelt dit vol trots op zijn eigen TikTok-pagina. “New hair, new me”, schrijft hij bij de video. Enne, wij moesten even twee keer kijken. Want Ivo, we herkennen je helemaal niet meer terug.

@ivosumisu New hair, new me #fyp ♬ La vida es corta así q c4g4la – Yaret&lt3

Liefdesverdriet?

In de afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zien we hoe Ivo de connectie aangaat met de knappe Esmé. Ivo en Esmé zijn allebei enorm open minded en zien een open relatie wel zitten. Aan de andere kant van het eiland verblijft Maris, de vriendin van Ivo, alleen zij ziet deze vorm van een relatie helemaal niet zo zitten.

Of de relatie van Ivo en Maris het gaat redden? We don’t know. Maar als we de reacties op TikTok mogen geloven, dan gaat het niet heel positief eindigen voor de twee. Volgers van Ivo denken namelijk dat hij liefdesverdriet heeft. “Misschien heeft hij wel liefdesverdriet, dan ga je vaak iets nieuws doen met je haar”, klinkt het in de comments. Mmm, zou het?

Lees ook: Zo zag Jari uit Temptation Island er vroeger uit