We herkennen Temptations Kenzo aan zijn lange lokken en vinden dat dit hem enorm goed staat. Toch is het wel eens anders geweest en heeft hij in zijn leven veel verschillende kapsels gehad. Benieuwd hoe Kenzo er met kort haar uitziet? Wij vonden een kiekje uit de oude doos.

temptations kenzo
Bron: Tom Cornelissen

Temptations Kenzo met andere kapsels

Dat Kenzo niet bang is om te switchen van kapsel is wel duidelijk. Love Reality deelde namelijk verschillende foto’s uit het archief van de goedlachse Kenzo. Op deze foto’s is te zien dat de opvallende single de schaar eerder eens in zijn lokken liet zetten.

Daar kwam trouwens niet alleen een schaar aan te pas, aan de foto’s is namelijk te zien dat Kenzo ook het scheerapparaat erbij heeft gepakt. Eén ding is duidelijk: een kaal koppie kan Kenzo prima hebben. En dan hebben we het nog niet eens over de baard die hij daarbij liet groeien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Dat Temptations Kenzo alles kan hebben, is wel duidelijk. Hoewel wij zijn langere lokken in een man bun ook zeker een prima keuze vinden, zijn we ook wel fan van de kapsels die we op de verschillende jeugdfoto’s zien.

Opvallende single

Kenzo is geen onbekende in dit seizoen van Temptation Island. Hij en Iris, de vriendin van Whitney, hebben een hele goede connectie samen. Zelfs zo’n goede connectie dat Whitney er behoorlijk zenuwachtig van begint te worden. Of Kenzo en iris echt een relatie gaan krijgen? Dat zien wij nog niet echt gebeuren. But only time will tell…

Lees ook: De schaar erin: Temptation Islands Ivo neemt afscheid van lange haren