De ene Terrow Twin leert van haar fouten en de ander maakt ze gewoon weer opnieuw. Esmee doet mogelijk mee aan het nieuwe seizoen van Ex on the Beach!

terror twin esmee

Bekend gezicht in Ex on the Beach?

Ex on the Beach is ons favoriete programma ever; al helemaal na het heftige vorige seizoen. Veel bedavontuurtjes, ruzies en heel veel drama. Volgens reality.fbi komt er een bekend gezicht terug. Het gaat namelijk om niemand minder dan Jeroen Noens, de ex van Terror Twin Esmee!

esmee en jeroen

De twee waren vorig jaar nog een happy couple, maar Esmee verbrak uiteindelijk de romance omdat ze aangaf nog niet klaar te zijn voor een serieuze relatie.

Doet Terror Twin Esmee opnieuw mee aan Ex on the Beach?

Jeroen Noens doet dus so-wie-so mee aan het nieuwe seizoen van Ex on the Beach. Hoe toevallig is het dat zijn ex Esmee is? Wie weet zien we Esmee opnieuw aanspoelen op het eiland!

Esmee zelf heeft er helaas nog niks over losgelaten. Eén ding is zeker; het volledige Terror Twin duo krijgen we niet meer te zien in het programma. Sharon is namelijk net moeder geworden en heeft aangegeven een heel ander leven te hebben. Ze wilt zelf dat haar dochtertje nooit aan dit soort programma’s mee zal doen.

Doet Terror Twin Esmee mee aan het nieuwe seizoen van EOTB?

Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, komen er een paar essentiele vragen bij ons naar boven. Gaan we Esmee terug zien? En komen Esmee en Jeroen weer bij elkaar? Natuurlijk is er ook nog eens de kans dat we meerdere bekenden terug gaan zien. Toch moeten we nog even geduld hebben, want het nieuwe seizoen komt pas in mei op de buis. Stay tuned!

Lees ook: Dit is de relatiestatus van Dusty uit Ex on the Beach