Twee tieners van elk district van Panem die tegen elkaar gaan vechten tot de dood. The Hunger Games, een vierdelige, super spannende filmreeks die je van begin tot eind boeit. En dit kun je nu zelf meemaken, want in Dubai is een pretpark geopend geheel in het thema van The Hunger Games.

pretpark-the-hunger-games-femfem

Filmpretpark Motiongate

Helaas is niet het gehele pretpark gebaseerd op The Hunger Games, wat het nog leuker zou maken. Slechts een gedeelte van het pretpark is in de stijl van The Hunger Games. Maar hier lijkt het dan ook wel net alsof je in de film zelf bent. Het filmpretpark Motiongate in Dubai richt zich op attracties in het teken van verschillende films. Zo kun je je onderdompelen in de wereld van Shrek, De Smurfen, Madagascar en Ghostbusters. En vanaf nu dus ook in de wereld van The Hunger Games.

the-hunger-games-pretpark-femfem

Foto via Travellerczech

Wandel door Panem

The World of The Hunger Games, het nieuwe gedeelte van het pretpark, geeft je het gevoel dwars door de film te lopen. Alhoewel het gedeelte slechts twee attracties heeft, is het zeker de moeite waard voor de die-hard Hunger Games fan. Ga voor een ritje in de achtbaan gebaseerd op de Bullet Train of beleef Panem alsof je er zelf bent in de 4D-bewegingssimulator met een tour door het land. Dubai ligt misschien niet om de hoek (helaas), maar mocht je toevallig een keertje in de buurt zijn, dan is dit park zeker een aanrader!

IsĀ de wereld van de HongerspelenĀ je iets te heftig? Misschien is dit pretpark van Louis Vuitton in Parijs meer wat voor jou.