Het wordt steeds kouder en donkerder buiten, wat betekent dat het de perfecte tijd is voor een filmavond! En welke film is daar dan geschikter voor dan de klassieker The Notebook. Goed nieuws voor alle rom-com lovers: vanaf vandaag staat The Notebook weer op Netflix

?????????????????????

The Notebook terug op Netflix

Zoals we gewend zijn voegt Netflix regelmatig nieuwe films toe, maar helaas wordt er ook wel eens een verwijderd. Zo werd bijvoorbeeld onlangs The Notebook (Excuse you Netflix??) verwijderd. Een groot gemis voor alle rom-com fans, maar gelukkig heeft Netflix daar verandering in gebracht. De streamingdienst brengt de film op 1 december weer terug, Thankgod!

Het verhaal

Voor iedereen die The Notebook niet heeft gezien – shame on you – wordt het tijd om hier verandering in te brengen! Het liefdesverhaal van de hoofdpersonen Allie Hamilton en Noah Calhoun is zo mooi en ontroerend, dat je het gegarandeerd niet droog houdt.

De film speelt zich af in de jaren 40 en bestaat uit flashbacks van het verleden naar het heden. Allie, gespeeld door Rachel McAdams, is een rijk en welvarend meisje die haar zomer doorbrengt in Seabrook. Daar ontmoet ze de arme, maar o-zo charmante Noah (Ryan Gosling). Noah doet er alles aan om de bloedmooie Allie voor zich te winnen, wat leidt tot een prachtig liefdesverhaal. Ze beleven samen een zomer vol liefde en passie, maar daar blijkt een eind aan te komen. Wanneer Allie, onder groot verdriet, terug moet verhuizen, besluit Noah zich aan te melden bij het leger.

Puntje van je stoel

De super romantische film verveelt geen moment en is dus geschikt om vele keren opnieuw te kijken. Ondanks het genre is de film absoluut niet te zoet of te sentimenteel. Je kan namelijk niet anders dan op je puntje van je stoel zitten bij dit prachtige passievolle liefdesverhaal.

Zet de zakdoekjes maar klaar, en bereid je voor om helemaal meegenomen te worden in deze fantastisch film!

Lees ook: Michiel Huisman schittert in Netflix’s nieuwste kerstfilm