Sinterklaas is nog niet voorbij maar wij zitten al helemaal in de Christmas mood. Ook Netflix is al helemaal in de kerststemming, zo vertelden wij eerder al over welke kerstfilms binnenkort verschijnen op Netflix, maar nu komen ze wel met een heel bijzondere film; A Boy Called Christmas! Michiel Huisman schittert in Netflix’s nieuwste kerstfilm, en wij kunnen niet wachten om hem te zien stralen!

A Boy Called Christmas

De film is gebaseerd op het boek Reasons to stay alive, van Matt Haig, over een jongetje dat opzoek naar zijn vader terechtkomt in de magische stad Elfhelm. Maar waar de film over gaat? A Boy Called Christmas, gaat over het verhaal van de kerstman. De jonge Nikolas gaat op avontuur samen met de hulp van een rendier en een muis. Samen reizen ze naar het rijk Elfhelm, waar ze opzoek gaan naar een sprankje magie. Onderweg wordt de jongen belachelijk gemaakt en uitgelachen; magie bestaat niet! Echter geeft Nikolas niet op wat zorgt voor een hoop spanning!

De film past perfect bij de feestdagen. Kruip lekker onder een dekentje met een kop thee, en verdwijn in de wereld van elven, magie en een hoop sneeuw. Dit bij elkaar zorgt voor de perfecte spannende kerstfilm. De magische sferen van de film geeft ons dezelfde vibe als Narnia. Naast Michiel spelen er nog grote namen als Kirsten Wiig en Maggie Smith in de film! Een echte aanrader dus.

Bioscoop

Het is niet de eerste keer dat de hottie te zien was op Netflix. We kennen hem al uit het eerste seizoen van de horrorreeks The Haunting of Hill House. De serie is zeker een van onze favoriet en kunnen dan ook niet wachten om hem weer te zien stralen in de nieuwste kerstfilm. In een beperkt aantal landen wordt de film zelfs in de bioscopen uitgebracht, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en China. Helaas voor ons valt Nederland waarschijnlijk niet tussen dat rijtje.

Lees ook: Bewezen: koppels die samen kerstfilms kijken zijn gelukkiger