Designertassen, champagne en drama (veel drama): we kunnen er geen genoeg van krijgen. Heb jij programma’s als Selling Sunset, Echte Gooische Moeders en The Real Housewives al lang en breed uitgekeken? Lucky you, want er is een gloednieuw programma op komst. Videoland introduceert The Real Housewives of Amsterdam en wij kunnen niet wachten.

The Real Housewives of Amsterdam
Bron: Mark Engelen

The Real Housewives of Amsterdam

Jawel, je leest het goed. Er is een heuse Nederlandse versie van de populaire serie The Real Housewives of Amsterdam in de maak. Dat wil zeggen dat het succesvolle en internationaal bekende Real Housewives-format naar Amsterdam wordt gehaald. In dit programma volgen we de jetsetlevens van zeven upper class ladies. 

Zoals je waarschijnlijk al vermoedde gaan we in dit programma alles zien over het leven van deze zeven BN’ers. Want hoe geweldig is het jetset-leven van deze ladies eigenlijk?

Zeven deelnemers

De housewives die we in de nieuwe Videoland-serie op de voet kunnen volgen zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. In het programma gaan we de rijkdom, luxe en vooral drama rondom de jetsetlevens te zien krijgen. Want is dat eigenlijk allemaal wel zo geweldig?

Geduld is een schone zaak – en dat geldt ook voor The Real Housewives of Amsterdam. Het programma is namelijk pas vanaf het najaar op de streamingdienst te bekijken. Hebben we in ieder geval wat om naar uit te kijken…

Lees ook: Lana Condor aka Lara Jean Covey speelt in deze nieuwe Netflix-serie