Films en series over superhelden scoren vrijwel altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan alle films van de Avengers, de serie Heroes van vroeger en X-Men. Dus toen bekend werd dat Netflix een televisieserie zou maken gebaseerd op de The Umbrella Academy stripreeks was het overduidelijk dat wederom weer voor een Netflix hit zou zorgen. En terecht want ook wij hebben het gebinged en dit is absoluut een serie die je niet wilt missen.

the umbrella academy FEM FEM

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is een superheldenserie en vertelt het verhaal van 43 vrouwen die opeens moeten bevallen terwijl ze aan het begin van de dag niet eens zwanger waren. Zeven van de geboren baby’s worden geadopteerd door de miljardair en uitvinder Sir Reginald Hargreeves om deel te nemen aan The Umbrella Academy. Hij wil ze trainen om de wereld te redden en in plaats van ze een naam te geven, krijgen ze een nummer, ze hebben allemaal een paraplu-tattoo op hun arm en dragen oogmaskers als uniform.


View this post on Instagram

The Gilmore Girls theme song can be used anywhere, anytime, and you’ll never be disappointed.

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Zeventien jaar later komen ze weer bij elkaar om de dood van hun adoptievader te onderzoeken maar ook om de wereld te redden van een apocalypse. Kortom, zoek je iets nieuws om te bingen en hou jij wel van het bovennatuurlijke? Dan is The Umbrella Academy absoluut een must-see. Bekijk hier de trailer:

Zoek je een must-see op Netflix? Wat dacht je van de docu over Madeleine McCann?