Toen Thomas van der Vlugt in de laatste aflevering van De Bachelor voor Merel koos, wisten we het zeker: de twee zijn meant to be. Eenmaal in Nederland zette het liefdesverhaal van de twee door, maar deden er ook veel geruchten de ronde.

Love story

Het was een pittige periode voor Thomas en Merel toen de twee na hun deelname aan De Bachelor in Nederland aankwamen. De twee moesten hun relatie namelijk nog maandenlang geheimhouden. Dit was op het begin nog spannend en leuk, maar werd op den duur behoorlijk lastig.

Toen de twee hun relatie eindelijk met de rest van de wereld mochten delen, volgde er een stortvloed aan ongevraagde meningen op social media.

Stapje terug

Deze ongevraagde meningen op social media vielen Merel enorm zwaar. Ze besloot een stapje terug te nemen en minder te delen over haar romance met Thomas. Ook Thomas laat via social media maar weinig los over zijn relatie. Toch deed hij in de radioshow van SlamFM een boekje open. Op de vraag of hij en Merel nog aan het daten zijn, antwoordde Thomas: “We zien elkaar nog steeds.”

Een kort en vooral bondig antwoord – als je het ons vraagt. Maar Thomas gooit er nog een schepje bovenop. “We geven het nog steeds de tijd. Rondom zo’n programma onstaat een enorme buzz en pas nu heb je de tijd om elkaar echt te leren kennen.” Hmm…

Lees ook: Before en after: Thomas ging van bierbuik naar sixpack