Dat matcha de laatste jaren razend populair is geworden, is geen nieuwtje. Onze favoriete hapjes en drankjes kregen ineens een groen tintje. Naast de matcha thee en koffie kregen we bijvoorbeeld ook de heerlijke matcha tiramisu. De fans van dit groene goedje kunnen weer een gat in de lucht springen, want we hebben weer iets nieuws: de Tia Maria Matcha!

Tia Maria Matcha

De brains achter de heerlijke Tia Maria likeur hebben naast de traditionele koffielikeur iets nieuws bedacht: groene thee likeur! De wereldberoemde Tia Maria krijgt met de toevoeging van matcha poeder een geheel nieuw smaakje. Deze premium cream likeur bevat naast de heerlijke smaak van groene thee de natuurlijke cafeïne van de theeblaadjes en 17% alcohol.

De Tia Maria Matcha is met zijn bloemige en kruidige smaak perfect als dessert. Je kan er van alles mee doen. Giet het over een bolletje vanille ijs, verwerk het in een home made matcha cake of combineer het met een beetje wodka voor een heerlijke Tia Matcha Tini. Wie likeur liever puur drinkt, hoeft zich geen zorgen te maken. De Tia Maria Matcha is namelijk ook heerlijk met simpelweg wat ijsklontjes! Vergeet niet de rand van het glas nog te garneren met wat matcha poeder voor de ultieme look!

Lees ook: Dit zijn de allerlekkerste Baileys smaken voor de echte zoetekauw!