Op TikTok komen we de meest leuke (en gekke) recepten tegen: van espresso met sinaasappelsap tot de inmiddels beroemde feta baked pasta. Nu kwamen we weer een receptje op het spoor die jou heel blij gaat maken. Het is namelijk alles wat je wil in een recept als een een kater hebt. Jawel, we presenteren je de burger wrap.

burger wrap
Bron: FavorFlav

Je kent het wel: de komt thuis na een avondje flink stappen en je hebt zin in een late night snack. Het liefst een vette hap – want dan heb je de dag erna minder last van die kater. Deze hit op TikTok gaat al je burger cravings stillen en is ook nog eens heel makkelijk te maken. Hebben we je aandacht?

Hoe maak je de burger wrap?

Je kunt met de burger wrap eigenlijk alle kanten op. Op TikTok vonden we deze versie voor een echte klassieker van @simplefood4you, maar gooi er vooral op wat jij lekker vindt (of nog in je keukenkastjes hebt liggen).

In de TikTok beginnen ze met een wrap, hierop wordt saus gesmeerd, vervolgens gaat hier een hamburger met kaas én bacon op. Daarna komen de gebakken uien en als finishing touch nog frietjes, OMG. Hoe je de wrap het beste kunt vouwen? Daar moet je de TikTok zelf maar even voor bekijken. Oefening baart kunst. De wrap bak je vervolgens in een pan goudbruin. Daarna is het eindelijk tijd om aan te vallennnnn.

@simplefood4you Reply to @antoniettavo TEAM NACHO CHIPS OR TEAM FRIES? 🍟 #recipe #cooking #foodie #foodtiktok #food #foryou #fyp ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Frietjes VS nacho’s

In de TikTok wordt de wrap gemaakt met frietjes maar hoe insane zou het zijn om de frietjes voor nacho’s te vervangen? Je hebt dan eigenlijk een soort crunch wrap. Welk team ben jij, frietjes of nacho’s?

Lees ook: Deze salade gaat viral op TikTok en zo maak je hem