Je wilt het liefste elke dag er super verzorgd uitzien en misschien vind jij het daarom wel heel fijn om je haar gekruld te hebben. Wanneer je je haar gaat krullen duurt het altijd zo lang en wil je toch liever voor de makkelijke optie gaan. Zo lieten wij al eerder weten hoe je makkelijk heatless krullen in je haar kan maken, maar deze hack mag zeker ook niet ontbreken! Een vrouw op TikTok laat namelijk een hack zien waardoor je haar krullen nog maar 5 minuten duurt! What!

haar krullen in 5 minuten
Instagram @lunamontana

Niet te geloven

Je zou het bijna niet geloven. Hoe kan je in hemelsnaam je haar krullen binnen 5 minuten? Toch is het echt mogelijk. Zo zijn een hoop mensen hartstikke enthousiast. De TikTok is zelfs al meer dan 12 miljoen keer bekeken! Dan moet deze TikTok-hack wel werken, toch?!

Krullen in no-time

Hoe fijn is dit wel niet? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de hack is ook nog eens super easy. Yes! Het eerste wat je moet doen is je haar in een staart doen en vervolgens verdelen in vier stukken. Is je haar wat dikker? Dan kun je het beste meer plukken erbij pakken. Het enige wat je nu nog moet doen is de vier plukken krullen en dan ben je alweer klaar! Wow! Superfijn dat je zo snel klaar bent met je haar krullen. Het is een stuk sneller dan normaal krullen omdat je nu niet ieder klein plukje voor plukje moet doen.

@aprilbrowningham1 Props to @baileybryanneb for showing me this trick years ago. #longhair #curlit #aintgottimeforthat #moretimeforwatchingtheoffice ♬ 4ÆM – Grimes

Resultaat

Naast dat deze manier van krullen supersnel is, werkt de nieuwe TikTok-hack ook nog eens hartstikke goed. Om het beste resultaat te behalen laat je je haar na het krullen eerst even afkoelen. Op deze manier blijft het beter zitten. Na die tijd haar je het elastiekje weer uit je haar en je hebt een mooie bos krullen en het resultaat is fantastisch!

Lees ook: Alles wat je wilt weten over jouw haartype en hoe je het het beste kunt verzorgen