We sporten eigenlijk allemaal liever niet, maar helaas hoort het er gewoon bij. Als je het doet kun je er maar beter de beste sportkleding voor uit de kast trekken. De TikTok legging, die al een tijdje viral gaat, wil jij hebben voor je eerstvolgende work-out!

Het vinden van de juiste sportkleding

De juiste sportkleding is echt een must voor een goede work-out. Het kan het verschil maken vinden wij, want nieuwe kleding = nieuwe motivatie. Daarnaast is het ook gewoon fijn als de kleding lekker zit, niet uitlubbert en ook absoluut niet afzakt. Tel daarbij op dat we in ons koude kikkerlandje ook nog eens sportkleding nog hebben voor 5 verschillende weersituaties. Het kan dan ook best een lange zoektocht zijn voordat je de echte fijne kleding te pakken hebt die echt lekker zit en er ook nog eens leuk ziet.

 

Dé TikTok legging

Als het gaat om leggings hebben wij nu toch wel de redder in nood gevonden. Al een tijdje gaat er een bepaald model helemaal viral op TikTok. Deze ‘TikTok legging’ zoals hij inmiddels genoemd wordt, zorgt er namelijk voor dat jouw bil gelift wordt. Dat willen we allemaal wel of niet?

Je vraagt je natuurlijk meteen af hoe ze dit dan doen, want alleen de achterkant opvullen is niet ideaal voor sportkleding. Het gouden trucje is het plaatsen van een naad precies tussen waar jouw billen samen komen. Zo accentueert het precies de goede rondingen van je billen en zullen ze eigenlijk zelf het werk doen!

Hoe kom je aan deze legging?

De TikTok legging is inmiddels op meerdere plekken te verkrijgen en dus lang niet alleen bij grote winkels. Je kunt hem in alle soorten, maten en prijsklassen vinden als je goed zoekt. De TikTok legging geeft de juiste lift aan jouw bil en is ook nog eens helemaal squadproof. Maar we begrijpen het natuurlijk ook als je het liefst de hele dag met deze legging door het huis loopt!

Lees ook: Ronde billen in 7 minuten met deze booty work out