Ronde billen, platte billen, kleine billen, grote billen, billen met striae, billen met stretchmarks, hangbillen: we love all the booties! Toch moeten we er aan gaan geloven om onze billen íetsje ronder te maken, curves zijn nu immers in fashion (sorry, hebben wij ook niet verzonnen)…

FEM FEM is hier natuurlijk om je te helpen, want we snappen als geen ander dat jij géén zin hebt om een uur per dag in de sportschool te staan om een achterwerk te bouwen waar je U tegen zegt. Deze workout voor je billen duurt namelijk maar 7 (!) minuten dus kan je hup, gelijk doen als je opstaat; of waneer je thuiskomt; of als je eten in de oven staat. No more excuses!

 

Tasha Franken

Met Amerikaanse model Tasha Franken stelde een workout samen die per-fect is om snel de billen te trainen. Naast model is de prachtige blondine namelijk ook nog eens pilates lerares en certified health coach: ze weet dus als geen ander hoe je in shape moet komen.

Online pilates

Naast haar online platform waar je een abonnement kan nemen op haar pilates lessen heeft Tasha ook een YouTube account waar ze gratis pilates video’s deelt. En als je gratis zegt, dan zijn wij al snel blij. Tasha zegt op haar website dat haar lessen voor iedereen zijn met minimale ruimte, tijd en tools: now we’re talking. De workout’s zijn perfect voor wanneer je je lichaam wilt ‘tonen’ om zo meer vrouwelijke vormen te creëren.


Lees ook: 5 keer yoga poses die goed zijn voor je billen