Wie regelmatig verdwaald raakt in de video’s op TikTok weet als geen ander dat de meest gekke trends voorbijkomen. Soms kun je ze beter overslaan (lees: je eigen spiraal eruit halen), maar soms heb je er wel wat aan. We spotten onlangs een trend waar we heel enthousiast van worden. Deze trend zorgt er namelijk voor dat jij voor weinig geld ‘op vakantie’ in een ander huis kunt. Ruil van huis met iemand uit het buitenland!

ruil van huis
Bron: Pinterest

Weinig te besteden

Vooral wanneer je eigenlijk weinig te besteden hebt, is een huizenruil een uitkomst. Je hebt enkel kosten aan het vervoer en de activiteiten die je gaat uitvoeren.

Hoe doe je dit?

Tsja, eigenlijk werkt het heel simpel. Je struint heel TikTok af naar video’s van mensen die op dit moment hun huis aanbieden voor een ruil óf je maakt zelf een video en deelt deze op het platform. Laat in dat geval wat zien van je huis of appartement en eventueel de omgeving. Wacht op de reacties, pik er eentje uit en ruilen maar!

Ruil van huis

Nu denk je: doen mensen dit echt? Ja, dit doen mensen echt! Een ruil van huis wordt regelmatig geopperd op het platform en is dus vaak een serieuze oproep. Heb jij nog geen vakantie geboekt, maar wil je wel graag voor een klein prijsje op pad? Wie weet is dit dan dé manier om binnenkort toch op vakantie te kunnen!

Bekijk hieronder een TikTok van iemand die een oproep doet tot een ruil van huis:

@grace_gagnon Serious inquiries only. Bonus points if you have a hot, single brother. #theholiday #boston ♬ The holiday theme – &lt3

Lees ook: Dit TikTok-account is je nieuwe inspiratie voor gezonde recepten