Geloof het of niet, de app blijft gemiddeld 46.854 keer per maand gedownload te worden. Dit betekent dus dat er in totaal ruim een half miljoen Tinder-downloads zijn geweest (566.946 in totaal!). Uiteraard zijn we benieuwd hoeveel van de gebruikers daadwerkelijk ook een relatie hieraan hebben overgehouden maar zo blijkt, de populariteit van Tinder daalt (nog) niet.

Tinder populairste dating app FEM FEM

Uit een analyse van Dutch-Tech Magazine, op basis van de meest recente Statista-data, zijn ze er dus achter gekomen dat het einde van Tinder nog lang niet in zicht is. Momenteel zijn er ruim 3 miljoen singles in Nederland (het is afgelopen jaar gestegen met 1,7%) waardoor het juist not populair is om gebruik te maken van een app om de liefde te vinden. Of gewoon iets leuks voor een avondje natuurlijk.

Tinder populairste dating platform van het land

50% van de Nederlandse daters heeft deze app op de telefoon staan. Op de tweede plek staat Badoo met ruim 25% van de Nederlandse daters. Verder is de top vijf nog gevuld met Lexa.nl (18%), Happn (15%) en Relatieplanet (11%).

online dating app FEM FEM

Wil je het toch even iets anders aanpakken? Wat dacht je van een app waarbij jouw vrienden voor jou opzoek gaan naar een partner?