Hij is zeker een man met geld in zijn gedachten, en het lijkt erop dat The Tinder Swindler Simon Leviev van plan is om te profiteren van zijn nieuwe gevonden roem met plannen voor een datingshow, podcast en boek. Er wordt gezegd dat hij Hollywood probeert te kraken in een nieuwe carrière, sinds hij een manager aannam na de Netflix-film: The Tinder Swindler.

bron: BBC.com
bron: bbc.com

Een nieuwe start

Gisteren onthulde Simon Leviev dat hij de toegang tot zijn Instagram-account terug had, het was gehackt kort nadat de Netflix-film was uitgebracht. Hij heeft een aantal updates geplaatst, waaronder dat zijn tijd sinds de documentaire niet gemakkelijk is geweest. “De afgelopen dagen waren niet makkelijk voor me”, zei hij. “Dank jullie allemaal voor jullie liefde en steun. Ik zal blijven vechten zoals ik altijd heb gedaan.”

Hij heeft ook zijn bio bijgewerkt met een emailadres voor een nieuwe manager, naar verluidt Gina Rodriguez. Via zijn kersverse manager probeert hij een nieuwe entertainment carrière in Hollywood te starten. Bronnen dichtbij Simon vertelden TMZ dat hij een eigen boek wilt schrijven, de hoofdrol wilt spelen in een dating show en een dating podcast wilt hosten.

Zijn eigen podcast?

In zijn eigen datings podcast wilt hij de do’s en don’ts over daten delen. Simon wil naar zijn naam zuiveren na de documentaire. Ook wilt hij meedoen aan een datingshow. In de potentiële datingshow met Simon Leviev zullen vrouwen strijden om met hem op date te gaan.

The Tinder Swindler

The Tinder Swindler werd eerder deze maand uitgebracht en vertelt het verhaal van de vrouwen die slachtoffer werden van Simon Leviev. Simon, met als echte naam Shimon Hayut, deed zich voor als de zoon van miljardair Lev Leviev. In de film vertellen Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjoholm en Ayleen Charlotte hoeveel ze verloren toen ze werden opgelicht door Shimon Hayut – Cecilie zou hem meer dan 200.000 dollar hebben gestuurd terwijl Ayleen hem 100.000 dollar leende. In de films staat dat Leviev ongeveer 10 miljoen dollar stal van zijn slachtoffers, over de hele wereld.

Lees ook: No way! Tinder Swindler Simon gespot op Bumble