Je hebt niet veel ruimte nodig om te ontsnappen aan de drukte. Met deze knusse tiny houses op Airbnb kun je op de meest prachtige locaties je inner zen vinden midden in de natuur! Je hoeft er niet ver voor te reizen: we hebben namelijk de leukste tiny houses in Nederland voor je op een rij gezet! Perfect voor een weekendje weg met je partner, in je eentje of met een goede vriendin.

Tiny House Stilleven

In dit leuke tiny house in Gelderland, aan de voet van de Lochemse Berg, verblijf je tussen de schapen. Het huisje super duurzaam: het is volledig met de hand gebouwd en heeft een prachtige vintage inrichting! Met enorm veel licht binnen en een weiland als tuin is dit de perfecte getaway!

Tiny House Roes

Dit prachtige moderne kleine huisje in Arnhem, Gelderland is perfect om tot rust te komen. Je zou het haast niet geloven, maar er is plek voor 4 personen in deze tiny house! En het beste: er staat een duurzame hottub! Kunnen we alvast boeken?

Uniek Tiny House

Deze ecolodge in Ermelo, Gelderland, heeft een bijzonder ontwerp en is heel compact ingericht. Het huisje staat volledig in zijn isolement in de natuur. Er is geen WiFi: perfect voor een social media detox dus!

Tiny House Yellow Schoonhoven

Onze persoonlijke favoriet: dit tiny strandhuisje in Schoonhoven, Zuid-Holland. Het huisje is geheel in surf stijl en staat dan ook aan het water van rivier de Lek. Ook hier is wonder boven wonder plek voor 4 personen! Deze uitvoering is in het geel, maar je hebt ook eenzelfde huisje in het groen!

Gold & Nature

Dit tiny house in Groede, Zeeland is niet alleen prachtig ingericht, de locatie is ook nog eens top. Je bent namelijk heel dichtbij het strand én het bos! Alle elementen in het huisje zijn in lijn met het tiny house principe: minimalisme, rust en natuur.

Warthog op het veld

In dit unieke boshuisje in Slootdorp, Noord-Holland, slaap je onder de sterrenhemel. Je bevindt je midden in een groot veld in het bos en door middel van een houtkachel haal je ultieme gezelligheid in huis. Ook is er een ontbijt inbegrepen!

Lees ook: Vakantie in eigen land: dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Zeeland!