Ik denk dat we het er wel over eens kunnen worden dat 2021 niet altijd even leuk was. We kijken dan ook niet echt uit naar het nieuwe jaar. Waar Oud en Nieuw eerst het feest van het jaar was, kijken we er nu massaal tegen op. Maar hoe zorg je er nou voor dat 2022 een stuk leuker wordt? Wij zochten het voor je uit; met deze tips zorg je dat jouw 2022 niet ontzettend teleurstellend wordt.

Instagram: queenofjetlags
Instagram: queenofjetlags

Happy new year

Het jaar komt bijna ten einde. Het was een jaar waarin er weer veel gebeurd is, zowel leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Hoe zorg je er nou voor dat je positief het nieuwe jaar in gaat? Met deze tips kom je een heel eind.

Laat het los

De beste manier om het nieuwe jaar te starten is door het oude jaar achter je te laten. 2021 was niet altijd even positief, iets wat je niet wilt meenemen naar het nieuwe jaar. Het klinkt misschien heel zweverig, om deze negatieve energie los te laten. Maak om dit te voorkomen een lijstje met de dingen waar je afscheid van wilt nemen.

Omring je met familie en vrienden

In deze tijd kom je er al snel achter wie je echte vrienden zijn en op wie je wel of niet kan bouwen. Zorg ervoor dat je dezelfde energie in deze mensen steekt. Zo verspil je tenminste geen energie in mensen die het niet verdienen.

Beweeg

Naar de sportschool gaan wordt ons wat moeilijk gemaakt, maar er zijn nog zat alternatieven. Ook thuis kan je sporten! Geen idee waar je moet beginnen? Op YouTube staan zat workout video’s die je kan volgen.

Wees dankbaar

In plaats na te denken over wat er allemaal slecht gaat, kan je ook denken aan alles wat wél goed gaat. Wees dankbaar voor al je lieve vrienden en familie om je heen, en uit dit ook! Stuur je loved ones een kaartje of koop een bos bloemen. Je zult zien dat ze dit heel erg kunnen waarderen!

Lees ook: De leukste activiteiten voor een geslaagd Oud en Nieuw