De feestdagen liggen om de hoek, en hoewel Sinterklaas en kerst nog niet voorbij zijn kijken wij stiekem al iets verder. Oud en nieuw vier je natuurlijk het liefst met je loved ones, maar helaas kunnen we steeds minder. Geen zorgen! Je kan nog steeds knallend het nieuwe jaar in gaan, met deze leuke activiteiten.

De leukste activiteiten voor een geslaagd oud&nieuw

Hoe zorg je nou voor een geslaagd (en veilig) oud&nieuw? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet: dit zijn de leukste activiteiten voor een geslaagd oud&nieuw.

1. Samen koken

We kunnen nu helaas niet met zijn alle uit eten, maar dat maakt helemaal niet uit! Je kan namelijk ook hartstikke lekker eten vanuit huis. Ga samen met paar vrienden koken, súper gezellig. Sloof je helemaal uit in de koken, nu kan het.

2. Spelletjesavond

Oud&nieuw kan je niet thuis vieren zonder wat leuke spelletjes. Organiseer een heerlijk ouderwetse spelletjesavond. Zet de hapjes  maar klaar, en de wijn koud en pak er een leuk bordspel bij. Eerder schreven wij de leukste spelletjes om te doen met vriendinnenHave fun!

3. Karaoke

Karaoke is altijd gezellig, of je nu kan zingen of niet. Blère lekker mee met al je favoriete nummers, van Beyoncé tot aan The backstreet Boys, niets is te gek. Je hoeft hier trouwens geen hele karaoke set in je huis te hebben, op YouTube staan genoeg karaoke liedjes.

4. Ga een weekendje weg

Wie zegt dat je je aan al je verplichtingen moet houden met Oud&nieuw. Ga lekker een weekendje weg en bezoek een andere stad! Oud&nieuw in een andere stad geeft een hele andere sfeer, iets wat je echt een keer moet meemaken. Dus haal paar vrienden of je lover over en ga knallend het nieuwe jaar in.

5. Hou een cocktailavond

Niets feestelijker dan een een heerlijke cocktail. En daarvoor hoef je echt niet het huis uit, je kan ze namelijk ook heel makkelijk zelf maken! Nodig een paar vrienden uit en geniet van de gezelligheid en de heerlijke drankjes. Nog tips nodig? Dit zijn de beste cocktails die je een keer móét proberen. 

6. Winterborrel

Buiten zitten met Oud en nieuw klinkt niet heel aantrekkelijk, maar geloof mij, het is super gezellig! Zet de vuurkorf en de heater aan, kruip lekker onder een dekentje en borrelen maar! Ohja, vergeet ook niet de marshmallows, die kunnen niet ontbreken bij zo’n knusse avond.

Lees ook: Waarom oud en nieuw met je vrienden het gelukkigst maakt