Er bestaat helaas geen quick fix voor als je er beter uit wilt zien in je blootje. Wél zijn er een aantal tips die je onwijs makkelijk toe kunt passen. Sommige zijn snel, andere zullen wat meer tijd en aandacht vragen. Met deze 15 tips zie jij er een stuk beter uit als je naakt bent.

#1 Er is geen snelle weg

Accepteer dit, echt. Als iemand zegt dat je er als een topmodel uit kunt zien in 6 weken is dit de grootste BS ever. Het heeft jaren geduurd voor al dat gewicht erbij kwam dus verwacht niet dat je al die kilo’s binnen een maand kwijt kan zijn.

#2 Work out

Een combinatie van cardio en krachttraining is een must voor als je er goed en toned uit wilt zien. Een andere optie? Probeer yoga. Je zult je spieren niet alleen langer maken maar je voelt je ook onwijs goed. Deze 5 yoga poses zijn ook nog eens goed voor je billen.

#3 Eet gezond

En dan hebben we het niet over eet crash dieet. Een een gebalanceerd dieet met veel groenten, fruit en proteïne. Je hoeft niet weinig te eten om er goed uit te zien!

#4 Volg geen crash dieet

Deze slaat terug op de vorige tip. Crash diëten zijn het ergste wat je je lichaam aan kunt doen! Wanneer je je lichaam niet genoeg eten geeft, zal het al het vet ‘vasthouden’ en je spieren verbranden omdat het bang is dat het niets meer krijgt. Zodra je stopt met het dieet komt alles er drie keer zo snel aan. Je lichaam heeft namelijk niet genoeg spieren meer om je eten te verbranden.

#5 Drink veel water

Héél veel water. Dit zorgt er niet alleen voor dat je minder snel overeet, maar ook dat je huid er gezond uit gaat zien. Win-win! Tip: als je urine fel geel is drink je niet genoeg water.

#6 Hydrateer

Hoewel een geweldig lichaam er al goed uitziet van een afstand, wil je er van dichtbij ook sexy uitzien! Daarom is het belangrijk om je huid te hydrateren door het gebruik van een moisturizer. Scrub ook regelmatig!

#7 Wees geduldig

Als je echt een verplettered resultaat wil zien, dan moet je geduldig zijn. Als je er oogverblindend uit wilt zien in je blootje, volg deze tips voor 6 maanden á een jaar. Dit lijkt misschien lang maar quick fixes werken gewoon níet. Geef jezelf de tijd om te wennen aan je nieuwe gezonde levensstijl.

#8 Houd van je lichaam

Self love is the best love! Het kan lastig zijn om van je lichaam te houden wanneer je eraan probeert te werken. Toch is het belangrijk om je lichaam gedurende het hele proces te omarmen. Zodra je progressie gaat zien zal dit je een enorme boost geven.

#9 Draag accessoires

Met een blotebillengezicht voel je je meestal niet op je sexiest. Wanneer je naakt bent (bij je partner) kun je daarom wat accessoires dragen als oorringen of wat natuurlijke make-up.

#10 Ruik lekker in bed

Geurtjes kunnen je sex appeal versterken wanneer de geur goed samengaat met je natuurlijke lichaamsgeur. Wanneer je lekker ruikt zul je je ook een stuk fijner voelen als je naakt bent.

#11 Perfectioneer je slaapkamer

Het hotel waar je verblijft maakt of breekt je hele vakantie. En zo maakt ook de slaapkamer waarin je seks hebt al het verschil! Gebruik zacht licht en kaarsen om een warme sfeer te creëren. In dit licht zal je lichaam er prachtig uitzien!

#12 Leer je lichaam kennen

Ja, je hebt nu een prachtig lichaam. Maar wat ga je ermee doen? Leer je lichaam kennen, leer nieuwe moves en experimenteer met je partner. Je partner zal het onweerstaanbaar aantrekkelijk vinden wanneer je dingen met je lichaam doet waarvan hij niet wist dat ze mogelijk waren.

#13 Bedek jezelf met de juiste kleding

Je kleding is eigenlijk het cadeaupapier om een prachtig presentje. Draag bijvoorbeeld een prachtige satijnen kimono.

#14 Wees zelfverzekerd

Met een beetje moeite heb je straks het meest sexy lichaam dat je in je hele leven hebt gehad. Je mag hier dus best trots op zijn! Draag kleding die je lichaamsvormen accentueren en wees zelfverzekerd. Schouders naar achteren en borst vooruit.

#15 Voel jezelf niet ongemakkelijk

Je kunt je ongemakkelijk voelen over je lichaam wanneer je naakt in iemand’s slaapkamer staat. Maar hierdoor zul je alleen maar bevestigen dat je imperfecties hebt. Wanneer je met zelfverzekerheid je kleding uittrekt, zul je er een stuk sexier uitzien naakt. Fake it until you make it!

Lees ook: Cute: dit zijn de meest voorkomende onzekerheden van mannen