Wij vrouwen weten vaak meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Alles wat wij doen, onthouden, voor zorgen en regelen, doen veel mannen ons niet na. Vaak zetten we onszelf dan ook op de tweede plek. Hoog tijd dus om onszelf (en de favoriete vrouwen in onze levens) op de eerste plek te zetten. En wat is daar nu een beter moment voor dan Internationale Vrouwendag 2020?

Internationale Vrouwendag 2020

Aanstaande zondag is het Internationale Vrouwendag 2020. Op deze dag vieren we de culturele, politieke, economische en sociale prestaties van vrouwen en strijden voor meer progressie. Want ja, die is nog steeds nodig. Niet voor niets worden deze dag allerlei activiteiten georganiseerd, zoals de Women’s March. Wij vinden deze dag een perfect moment om jezelf en de sterke vrouwen om je heen in de watten te leggen. Hoe je dat doet? Wij zetten een aantal fijne tips voor je op een rijtje om deze dag eens écht aan jezelf te denken.

Unsplash
Unsplash

Shop je favo items

Wij weten het zeker: jij bent op je allermooist in de meest natuurlijke vorm. Dat neemt niet weg dat we dol blijven op fijne beautyproducten. Een lekkere geur, getinte dagcrème of nieuwe lipstick doen soms wonderen voor ons gevoel. Vaak zijn het de kleine dingen die jou een zelfverzekerd gevoel geven.

Ongetwijfeld heb jij een aantal dingen op je wishlist staan voor komend voorjaar. Een nieuwe kleur nagellak, lichtere textuur dagcrème of nieuw parfum. Slim shoppen doe je met Internationale Vrouwendag bij Douglas. Op bijna het hele geuren-, verzorging- en make-up assortiment krijg je korting van minstens 25 procent (ook op M.A.C. en Bobbi Brown!). Bij een minimale besteding van €75 krijg je één cadeau naar keuze, en twee bij een besteding van €125. Worden we héél blij van!

Internationale Vrouwendag 2020
Unsplash

Ga uit met vriendinnen

Of je nu een avond gaat dansen, uit eten gaat, naar de film of lekker gaat borrelen; vanavond is jullie avond uit. Even geen verplichte afspraken en to do’s, het is tijd om deze nu even uit te besteden. Vraag je vriend of hij een avond op de kids past indien jullie kinderen hebben en laat dit weekend ruimte in je agenda voor een leuke activiteit met vriendinnen.

Plan een wellness dagje

We schreven het al eerder; er is weinig zo heerlijk als een spadag. Trommel je vriendinnen of je partner op en boek een heerlijke spasessie bij jou in de buurt. Neem er een extra behandeling bij in de vorm van een massage of beauty behandeling. Wedden dat jij je na dit bezoekje aan de spa als herboren voelt?

Selfcare Sunday

‘Selfcare Sunday’ is niet voor niets in het leven geroepen. Zondag is de ideale dag om even te relaxen en unwinden, en daarmee op te laden voor een nieuwe week. Geen bezoekje aan de spa gepland? Dan maak jij van je badkamer toch gewoon een home spa? Verzorg je voeten en handen en geef jezelf een home manicure & pedicure. Scrub je lijf helemaal zacht en houd een lange baddersessie met Netflix.

Hoe ga jij Internationale Vrouwendag 2020 doorbrengen?