We weten allemaal hoe belangrijk het is om genoeg te slapen. Door school, werk of andere belangrijke deadlines lukt dat soms niet. Gevolgen van slaap te kort is al snel te zien in je gezicht. Word jij wel eens wakker met wallen? Dat is verleden tijd als je gebruik maakt van deze tips.

bed-femfme

Masker

Breng een half uur voordat je naar bed gaat een masker aan. Het maskertje zorgt dat de oneffenheden verdwijnen en je had mooi egaal wordt. Haal het voor het slapen gaan er weer af en de volgende ochtend voelt je huid super zacht aan!

Nachtcrème

Het is nog belangrijk om een goede nachtcrème aan te brengen voor het slapen. Kies voor een hydraterende variant, dan word je niet meer wakker met een droge huid. Yes!

Zijden kussensloop

Een zijden kussensloop helpt het vocht vasthouden tijdens de nacht. Word jij wel eens wakker met een afdruk van je kussen in je gezicht? Dit voorkom je met een zijden kussensloop. Zo ga je ook nog eens rimpels tegen. Handig ;-)!

Rozenwater

Heb jij een gevoelige huid? Probeer eens een keer rozenwater uit. Het kalmeert en reinigt de huid. Het is ook nog een eens budgetproof!

Vermijd alcohol en zout eten

Deze twee dingen drogen je huid ontzettend uit en zijn de boosdoeners van wallen. Ga dus niet voor die late night snack die veel zout bevat!

Jij straalt de volgende ochtend!

Lees ook: Vrouwen hebben meer slaap nodig omdat brein harder werkt