Wanneer je langer samen bent, zal je merken dat de vinders in je buik langzaam wegvagen. Natuurlijk verdwijnt de liefde niet, maar het gaat nou eenmaal over in houden van in plaats van hopeloze verliefdheid. Toch kan je af en toe wel weer eens verlangen naar dat heerlijke verliefde gevoel. Gelukkig zijn er verschillende gemakkelijke manieren om die verliefdheid weer naar boven te krijgen. Met déze tips worden jij en je partner weer helemaal verliefd op elkaar.

verliefd op elkaar
Bron: High School Musical

Met deze tips worden jullie weer verliefd op elkaar

Hoewel die vlinders ook haast misselijkmakend kunnen zijn, heeft het ook wel weer wat. Het is dus jammer dat dit na verloop van tijd steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Het is ook helemaal nergens voor nodig, want met een aantal gemakkelijke tips zijn de vlindertjes zó weer wakker geschud. Tijd om weer hotel de botel te worden.

1. Zorg voor genoeg verrassingen

Spontane verrassingen zorgen voor een kleine opleving en dus weer die heerlijke verliefdheid. Neem je partner bijvoorbeeld spontaan mee uit eten óf tover een heerlijk diner voor jullie op tafel op een doordeweekse avond. Gegarandeerd succes!

2. Introduceer jullie vaste datenight

Wanneer je langer samen bent, sluipt de sleur er vaak ongemerkt in. Jullie ondernemen minder en belanden vaak gewoon zonder te praten naast elkaar op de bank voor de televisie. Niet heel romantisch dus! De oplossing? Introduceer een vaste datenight en zorg ervoor dat jullie dit blijven doen. Zo hebben jullie meer quality time samen.

3. Zorg dat jullie beide je eigen ding houden

Als jullie altijd alles maar samen blijven doen, heb je ook weinig om over te praten. Daarnaast is het ook helemaal niet leuk voor jullie beide. Het is juist leuk om je partner te zien opleven wanneer hij iets doet wat hij leuk vindt óf wanneer hij met vrienden is. Gun elkaar dus de tijd alleen, zodat jullie meer genieten van de tijd dat jullie samen zijn.

4. Stuur elkaar af en toe een boodschap

Je kunt natuurlijk een random berichtje sturen, waarin je zegt dat je onwijs veel van je lover houdt. Hiermee zul je hem meteen verrassen. Toch kun je het ook anders aanpakken. Schrijf regelmatig kleine boodschappen op briefjes of post-its en verstop deze op plekken waar hij het niet zo snel zal verwachten. Zo verras je hem regelmatig en zal je merken dat hij helemaal opfleurt. Na een tijdje kun je natuurlijk ook wat lieve boodschappen terug verwachten.

5. Hou het spicy

De sleur is helaas ook van toepassing in de slaapkamer. Dat betekent dat jullie ook daar beter je best moeten doen. Dit doe je door de grenzen op te zoeken en nieuwe dingen uit te proberen. Stuur elkaar bijvoorbeeld eens een spicy fotootje door de dag heen. Wie weet helpt dit!

6. Verras je partner regelmatig

Hoe verleidelijk het ook is om in je kloffie op de bank te duiken: doe dit niet altijd. Verras je partner regelmatig door je leuk aan te kleden, bijvoorbeeld tijdens jullie datenights.

Lees ook: Bewezen: een saaie relatie is beter als je lang samen wil blijven