December, de maand van de feestdagen en gezelligheid. Dat zien we natuurlijk uiteraard terug in titels die deze maand op Netflix verschijnen. Niet getreurd trouwens als je geen kerstfan bent, er komt genoeg leuks op Netflix wat niets met Kerst te maken heeft. Het wordt in ieder geval weer tijd om te bingen, dat weten we wel.

Beeld: Netflix
Beeld: Netflix

Four Christmases – 1 december

Zin in een typische Amerikaanse romantische komediefilm? Dan moet je Four Christmases zeker gezien hebben. Het verhaal gaat over Kate (Reese Witherspoon) en Brad (Vince Vaughn). Ze zijn niet getrouwd en hebben geen kinderen, maar ze zijn wel heel gelukkig samen. Kerstmis nadert en vaak vluchten ze naar een tropisch oord om maar niet bij hun familie te hoeven zijn. Dit jaar worden ze min of meer gedwongen om kerst bij hun gescheiden ouders door te brengen. Twee kerstdagen, maar wel vier verschillende gezinnen. Dat gaat voor problemen zorgen….

Miss You Already – 1 december

Een echte tranentrekker en vergelijkbaar met The Fault in Our Stars. Twee vriendinnen, Jess (Drew Barrymore) en Milly (Toni Collette), kennen elkaar al hun hele leven en delen álles. In het begin van de film wordt al vroeg verklapt dat Milly borstkanker krijgt en de medische molen in gaat. Jess probeert ondertussen haar leven op te bouwen en zwanger te worden. De balans tussen haar eigen leven en er voor Milly zijn valt haar zwaar.

The Walking Dead seizoen 10 – 1 december

Yes! Goed nieuws voor The Walking Dead fans: seizoen 10 staat ein-de-lijk op Netflix. Door het coronavirus heeft het wat vertraging opgelopen. Komen we er nu achter hoe we van Alpha en een horde nep-zombies afkomen?

Selena: the series – 4 december

De Netflix-serie Selena: The Series zal uit twee delen bestaan, waarbij het levensverhaal van de zangeres centraal staat. In de serie krijgen we te zien hoe de Mexicaanse superster Selena haar weg naar faam bereikt én de keerzijde ervan, die tot een huiveringwekkend einde leidt… Eén ding staat vast: de Mexicaanse Madonna kende groots succes. In 1994 won zij als eerste Tejano-zangeres de Grammy voor het beste Mexicaans-Amerikaanse album. Om grip op haar succes te houden, staan Selena en haar familie soms voor moeilijke keuzes… Ook haar huwelijk met Chris Pèrez, valt niet bij iedereen in goede aarde. De serie zit vol met glamorous looks en talent dat van het scherm spat!

De familie Claus – 7 december

Yes! Weer een kerstfilm, we’re loving it. Deze film gaat over Jules Claus, die kerst haat sinds zijn vader is overleden. Wanneer zijn moeder werkt, gaat Jules naar de speelgoedwinkel van zijn opa. Daar ontdekt hij de magisch sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld brengt. Wow! Ook ontdekt hij wie de echte kerstman is. Zal dit zijn mening over kerst veranderen?

Alice in Borderland – 10 december

Bereid je maar alvast voor op een bloedstollende serie gebaseerd op een populaire Japanse strip. Rhyōhei, een videogame verslaafde, is zijn saaie leven als scholier helemaal zat. Op een dag belandt hij met zijn vrienden in een parallelle wereld en de enige manier om dit te overleven is door dodelijke games te winnen. Gaat dit ze lukken?

She’s the one – 10 december

Dit verhaal gaat over twee broers, Mickey en Francis. Mickey is de oudste en is een soort hippie. Hij weet niet zo goed wat hij met zijn leven wil. Francis, de jongste, werkt op Wall Street en is getrouwd met een leuke vrouw, Renee. Wat zij niet weet is dat Francis vreemdgaat met de ex-verloofde van Mickey. Ondertussen trouwt Mickey met een vrouw die hij slechts 24 uur kent. Dit kan niet anders dan voor problemen zorgen…

Hjem til Jul (Home for Christmas) seizoen 2 – 18 december

Wij zijn heel blij dat deze Noorse serie een vervolg krijgt en we hoeven niet lang meer te wachten. Hjem til Jul (Home for Christmas) gaat over de 30-jarige Johanne. Ze is werkzaam als verpleegster, single en deelt haar appartement met haar vriendin Jørgunn. In haar familie heeft bijna iedereen al kinderen en haar moeder zou haar graag met een leuke man zien. Tijdens een familiediner roept Johanne spontaan dat ze ook een vriend heeft. Ze werkt zichzelf hiermee een beetje in de problemen, want ze heeft helemaal geen vriend. Haar moeder wil hem tijdens Kerstmis ontmoeten. Dit leidt tot hilarische dates en ontmoetingen, maar de juiste man zit er niet bij. Totdat plotseling de deurbel gaat… Wij zijn super benieuwd wie deze mysterieuze gast is!

Bridget Jones’s Diary – 31 december

Deze film bestaat al bijna twintig jaar, wauw! Het is duidelijk, we worden oud. Bridget Jones is een 32-jarige vrouw, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo en haar liefdesleven… nou, die is er niet. Ze is nog steeds vrijgezel en ze wordt door haar vrienden en familie hier continu aan herinnerd. Door middel van haar goede voornemens wil ze hier verandering in gaan brengen. Dit zorgt voor hilarische momenten. Kun je geen genoeg krijgen van deze film? Dan kan je gelijk beginnen aan deel 2: Bridget Jones: The Edge of Reason en en deel 3: Bridget Jones’s Baby, die ook op Netflix staan.

Ook deze titels worden in december toegevoegd:

  • Barefoot – 1 december
  • Sherlock Holmes – 1 december
  • Angela’s Christmas Wish – 1 december
  • Weg van jou – 2 december
  • A California Christmas – 14 december
  • Tudo Bem No Natal Que Vem – 3 december
  • Rundfunk: Jachterwachter – 17 december
  • The Midnight Sky – 23 december
  • The Bridgerton seizoen 1 – 25 december
  • Get out – 30 december

Bekijk deze tweet voor nog meer titels

Lees ook: Het tweede seizoen van Virgin River is vanaf nu te zien op Netflix