Netflix komt met een vervolg op de film To All The Boys I’ve Loved Before. In deze nieuwe serie volgen we niet meer Lara Jean. Maar juist haar zusje Kitty die op zoek gaat naar de liefde. Netflix heeft de eerste beelden van de serie alvast gedeeld en wij kunnen niet wachten om ‘XO, Kitty’ te kunnen kijken!

XO Kitty To All The Boys I've Loved Before spin-of serie Netflix
Bron: To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before

Na de drie films waarin we Lara Jean haar zoektocht naar de liefde hebben kunnen volgen, vond Netflix het tijd voor iets nieuws. In de nieuwe spin-off serie is namelijk niet meer Lara Jean, maar juist haar zusje Kitty, in de hoofdrol. We hebben haar in de To All The Boys I’ve Loved Before reeks al vaker langs zien komen, maar nu gaan we Kitty pas echt goed leren kennen!

XO, Kitty

Nadat ze haar zus heeft geholpen in de liefde is het nu tijd voor Kitty om te shinen. En dat doet ze niet in een film, maar zelfs in een serie! Vanaf 18 mei zal deze serie te zien zijn op Netflix. Nieuwsgierig geworden naar de serie? Netflix heeft alvast een paar beelden gedeeld die hieronder te zien zijn.

Fans hebben er zin in

Netflix heeft deze beelden ook gedeeld op hun TikTok account en fans zijn helemaal enthousiast in de reacties. Zo zegt iemand: “Wait is there gonna be a part four, please say yes!” Een andere fan reageert met: “I’m so excited for her and her story!”

Maar, zoals vaker het geval is bij films en series, niet iedereen is even enthousiast. Zo reageert iemand: “Let the story end…” En iemand anders zegt: “Can’t tell if i love or hate this.”

Wij zijn in ieder geval wel heel erg enthousiast en kunnen niet wachten om Kitty en haar verhaal te kunnen volgen! Voor iedereen die in de tussentijd nog een andere film wil kijken, er staan nu vijf bioscoop films op Netflix helemaal ready om te bingewatchen.