Is het alweer lang geleden dat je iets spannends hebt meegemaakt in de slaapkamer? Dat kan best een aantal emotionele en lichamelijke gevolgen hebben. Misschien zie je deze gevolgen niet meteen als een signaal, gelukkig kunnen wij je precies vertellen wat deze signalen zijn.

Vuurwerk slaapkamer koppel couple lakens

Lastig in slaap vallen

Een spicy avontuurtje stimuleert de aanmaak van het hormoon serotonine. Dit hormoon zorgt er voor dat je je blij en ontspannen voelt, waardoor je makkelijker in slaap valt. Bij gebrek aan wat spice wordt het een stuk lastiger om in slaap te vallen.

Dus heb je er de laatste tijd last van dat je niet zo makkelijk in slaap valt? Misschien is het dan toch weer eens tijd om samen met iemand de lakens in te duiken.

Wilde fantasieën

Fantaseren is iets wat iedereen wel eens doet, of dit nou in je dromen is of opeens een spannende gedachte die in je opkomt. Maar als je op een gegeven moment echt alleen maar kan denken aan sexy time, is het misschien tijd om aan je fantasieën toe te geven. Praat ook eens over je fantasieën met je vlam, misschien worden die fantasieën dan ook nog eens werkelijkheid.

Veel last van stress

Als je veel stress hebt, is het bed in duiken met je lover meestal niet het eerste waar je aan denkt. Maar misschien is het gebrek aan wat spanning wel juist de reden dat je zo gestrest bent. In de meeste gevallen voel je je daarna toch wel een stuk beter, dus het is absoluut het proberen waard!

Liever alleen

Dit hoeft niet altijd zo te zijn, maar bij een gebrek aan lovemaking kan het zijn dat je na een tijdje sociaal geïsoleerd raakt. Als je weer een opwindende ervaring hebt gehad komt het hormoon endorfine vrij, dit vergroot je behoefte om onder de mensen te zijn en geeft je ook een stuk beter humeur.

Perfecte skincare

Als je merkt dat je huid echt ontzettend achteruit gaat en heb je geen idee hoe dat komt? Het kan zijn dat je toch maar je booty call weer een berichtje moet sturen, in plaats van weer een nieuwe dagcrème uitproberen.

Door een wilde sessie in de slaapkamer gaan je poriën open en verdwijnen onzuiverheden. Ook zorgt al die lichaamsbeweging er voor dat gifstoffen via je zweet uit je lichaam verdwijnen. Dus binnen de kortste keren heb jij weer een glowy skin terug en wil iedereen je skincare routine weten!

Hallo onzekerheden

Als je weer heel wat pandapunten hebt opgespaard kan het zijn dat je je ook een stuk minder gewild voelt. Dit kan er voor zorgen dat je je onzeker gaat voelen en een veel lager zelfbeeld creëert. Als je merkt dat dit het geval is, dan is het misschien toch tijd om weer een nieuwe fling te vinden.

Maar onthoud ook dat hoeveel je het doet absoluut niks te maken heeft met jouw zelfwaarde, je bent niet opeens een minder leuk mens als je love life iets minder spannend is.

Persoonlijke voorkeur

Het is namelijk echt niet het belangrijkste in de wereld en het is compleet persoonlijk of je meer vuurwerk tussen de lakens wil of dat je het juist liever iets rustiger aan doet.

Als jij je wel kan vinden in dat laatste punt, dan is daar ook helemaal niks mis mee. Er zijn namelijk 5 dingen die in een relatie veel belangrijker zijn dan vuurwerk tussen de lakens!