Met de reünie in het vooruitzicht, vragen we ons steeds meer af of Bachelor Tony en winnares Julia Sinning nog steeds bij elkaar zijn. Tony gaf aan vlinders in zijn buik te hebben en voelt zich net een jochie van 16. Als we de roddels moeten geloven, blijkt niets minder waar.

Tony en Julia

Dat Tony voor de 24-jarige Julia koos, die inmiddels ook tot Miss Nederland is uitgeroepen, kwam voor niemand als een verassing. Als wij in Julia’s schoenen hadden gestaan, hadden we wél even getwijfeld aan de oprechtheid van de missverkiezing. Maar dat terzijde. Ondanks dat de twee veel verschillen, de één wil wel kinderen en de ander niet, was de aantrekkingskracht toch te sterk. Dat kan ook haast niet anders, want Julia is een kopie van Tony’s ex-vriendin Maan.

Uit elkaar

Het blijkt dus dat Tony en Julia niet meer samen zijn! Kort na het programma stuurde Tony een berichtje naar Julia waarin hij haar dumpte. Autch! Hij zei niet klaar te zijn voor een relatie. Hallo, Tony? Leg ons even uit wáárom je jezelf dan opgeeft als Bachelor. We vermoeden dat hij in de reünie gaat zeggen dat het toch aan de kinderwens lag. Wat dus helemaal niet waar is. De kleine Tony’s moeten dus nog even op zich laten wachten…

tony julia
@lifeofyvonne

The end

Twee dagen geleden postte Tony een intieme foto met zijn nieuwe liefje Julia op Instagram. De twee lijken smoorverliefd maar Tony’s volgers prikken er dwars doorheen. Zijn fans vinden dat hij voor India had moeten kiezen, en dat hij Julia níet had moeten kiezen omdat hij twijfelde of ze te vertrouwen was. Ook is er naar buiten gekomen dat Tony na de opnamens weer in contact is gekomen met Maxime, wat ook op een breuk tussen Tony en Julia kan duiden.

Onder de foto schrijft Tony ’the end’. Of hij hiermee het eind van het programma bedoelt of het eind van Tonulia, dat blijft nog even spannend.

Lees: Heeft Maxime uit De Bachelor het bed gedeeld met Tony?