DJ Tony Junior is bekend van zijn fijne hitjes op de dansvloer, en als ex van Maan de Steenwinkel waar hij een lange relatie mee had. Blijkbaar bevalt het single leven hem niet zo en gaat Tony in het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’ op zoek naar een nieuwe liefde. De ware liefde.

Waarom de liefde zoeken?

“Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, aldus de 31-jarige dj in een reactie op de aankondiging.

Welke vrouwen meedoen is nog niet bekend: vrijgezelle vrouwen kunnen zich nog opgeven. Uiteindelijk vertrekt Tony Junior samen met achttien vrouwen naar een locatie in het buitenland, waar hij ze beter zal leren kennen.

Iemand die we in ieder geval terug gaan zien is presentator Rick Brandsteder. Hij presenteert het nieuwe seizoen van het spraakmakende programma. Binnenkort zullen we vast en zeker meer te weten komen over het de kandidaten en Tony zelf. Stay tuned!

Lees ook: Op een eenvoudige manier karmapunten verdienen? Doe dan dit!