Dat Tony vol met plakplaatjes zit is voor niemand meer een geheim. Zo heeft hij er al eentje toegewijd aan zijn vader en moeder en staat hij vol met teksten in vreemde talen. Gisteren was het dan eindelijk weer feest: Tony bracht weer een bezoekje aan zijn favoriete plaats op aarde, namelijk de tattooshop. Dit keer voor een wel heel bijzonder plaatje.

Oma’s kindje

Sommige mensen zijn een vaderskindje en sommige een moederskindje. Hoewel we allemaal weten dat Tony twee handen op één buik is met zijn vader, kan hij het kennelijk ook goed vinden met zijn opa en oma. Hij liet namelijk een tekst zetten bij zijn ribben speciaal geschreven door zijn oma: ‘Lieve Tony, Fantastisch wat er allemaal gebeurt op ’t moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van Oma’. Als dat geen wijze woorden zijn dan weten wij het ook niet meer! Als kers op de taart mocht zijn opa ook nog zijn zegje doen. Hij gaf Tony het volgende mee: ‘Lieve Tony, opa en oma zijn zo trots op jou, we houden heel veel van jou. je bent een lieverd, opa.’ 

 

Tony Junior story
@Instagram @tonyjuniorofficial
Schermafbeelding 2021-07-29 om 09.34.29
@Instagram @tonyjuniorofficial

Last Drop Tattoos

Via onze bronnen hebben we de tattooshops gevonden waar Tony zich onlangs liet tatoeëren. De naam van de shop is Last Drop Tattoos en je kunt de zaak vinden in Wijk bij Duurstede. Je zult dus even moeten reizen, maar dan heb je ook wat!

Wie mooi wil zijn…

Moet pijn lijden! Tony neemt ons mee via zijn Instagram stories bij het zetten van de tattoo’s. Heel fijn is het niet want we zien de DJ een vrij moeilijk gezicht trekken – kennelijk heeft hij last van de alchohol tijdens het tatoeëren.

tony story
@Instagram @tonyjuniorofficial

Lees ook: In deze panterprint auto rijdt Tony Junior