Tony’s Chocolonely blijft ons keer op keer verrassen met aparte smaken. Al eerder schreven we over een drie-gangendiner van de nieuwste Tony Chocolonely smaken en nu komen ze weer met iets nieuws. Dit keer komt Tony melkchocolade met de smaak van glühwein, dat wordt een echt kerstfeestje.

Tony's Chocolonely Glühwein FEMFEM

Boom versiering

Deze chocoladereep heeft qua buitenkant dezelfde vorm als alle andere Tony repen, maar de binnenkant is totaal anders. Het is namelijk in de vorm van een kerstboom, met daarom heen nog meer chocolade. Je kunt de chocoladereep zo breken dat er alleen een kerstboom overblijft die je zelfs in de boom kunt hangen. Dat is weer eens wat anders dat een standaard kerstkransje in de boom. Alleen zal deze versiering niet zo lang blijven hangen, hij is wel erg verleidelijk met die melkchocolade en glühwein.

Een glaasje Tony’s?

We hoeven deze kerst dus niet meer glazen glühwein naar achter te gooien. We verwisselen de wijn om voor iets nog veel lekkerders: chocolade. Vanaf nu kun je dus een reepje Tony’s bij een gerecht ‘schenken’ in plaats van een glaasje glühwein. Merry Christmas.

Lees ook:

Dit recept voor gezonde chocoladetaart is hemels lekkker