Tony’s Chocolonely is en blijft een geliefd merk voor de chocolate lovers onder ons. Elke keer brengen zij een nieuwe verrukkelijke reep op de markt waar wij heerlijk van kunnen genieten. Ze zijn heerlijk en ook nog eens ethisch verantwoord. Wat wil je nog meer? Nu brengt Tony’s Chocolonely weer een heerlijke nieuwe smaak uit, die je écht moet proeven.

Wit kandijkoek met kers

Elk jaar brengt Tony’s Chocolonely een estafette reep uit, die voor een korte periode in het schap ligt. Ook nu is het weer zover en de allernieuwste reep ligt al op ons te wachten. Namelijk…de wit kandijkoek met kers reep! Zo lekker als ‘ie klinkt, is ‘ie ook. Deze reep blijft tot het najaar bij ons, je kunt er dus nog een hele tijd van genieten. Hij is gevuld met knapperige kandijkoek en kers. Een echte kers op de taart dus, letterlijk. Estafettereep WKK

Het mooie gedeelte aan Tony’s Chocolonely is natuurlijk dat deze op een goede manier wordt gemaakt. Het chocolademerk is namelijk opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Niet alleen willen zij zelf eerlijke chocolade produceren maar streven ze er ook naar dat elk chocolademerk dit doet.

Zin om de nieuwste smaak te proberen? Wees er dan gauw bij, want voor je het weet wordt het stokje weer overgedragen aan een andere smaak. De allernieuwste Tony’s Chocolonely ligt nu in de winkelschappen!