Als je het wil hebben over teenage heartthrobs dan moet je de Australische KJ Apa vooral niet vergeten. De man die we allemaal wellicht iets beter kennen als Archie uit Riverdale heeft ook een hoofdrol te pakken in een film op Netflix en éindelijk is de trailer gereleased.

trailer KJ Apa FEM FEM

The Last Summer

Netflix heeft de eerste beelden en de releasedatum bekend gemaakt van de nieuwe film The Last Summer. Een nieuwe romantische komedie met KJ Apa. Netflix is goed bezig wat betreft romantische komedies met hits zoals To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth. Het verhaal van The Last Summer gaat over een groep tieners die hun laatste zomer beleven voordat ze naar de universiteit gaan. Ze hebben net de middelbare school afgerond en hun zomer staat in de teken van vriendschap en romantiek. Bekijk hier de trailer:

Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Maia Mitchel, Jacob Latimore, Halston Sage en Tyler Posey en het zal vanaf vrijdag 3 mei worden toegevoegd op Netflix.


View this post on Instagram

Excited for this one @lastsummernetflix

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

Nog meer romantische komedies

Netflix heeft nog meer romantische komedies op de planning staan. Zo staat de film Spinning Out met Emma Roberts op de planning maar ook Someone Great met Gina Rodriguez.

Weten wat er in april allemaal nieuw op Netflix is? Bekijk het hier.