Na maandenlang wachten deelt Netflix hem dan eindelijk! De trailer van het nieuwe, tevens ook het laatste seizoen, van La Casa de Papel.

Met smacht hebben we gewacht op dit moment, Netflix heeft dan eindelijk de eerste officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 5 gedeeld en de trailer belooft nu al veel goeds!

Eerste beelden van La Casa de Papel

Eerder doken er al beelden op dat de opnames voor het laatste seizoen waren afgelopen. Het was al bekend dat het laatste seizoen in twee verschillende delen zal worden gedeeld. Ook was er al bekend dat we vanaf 3 september het slotseizoen kunnen bekijken op Netflix. Can’t wait!

la casa de papel s5

La Casa de Papel seizoen 5

Nu de trailer dan ook eindelijk bekend is, kan voor ons 3 september niet snel genoeg naderen. Want als wij de trailer mogen geloven, is ook het slotseizoen een seizoen waarin ontzettend veel gebeurd.

Iedereen kent La Casa de Papel ondertussen wel (zo niet: shame on you!). Maar wat we van seizoen 5 moesten verwachten, bleef erg lang een groot vraagteken. Gelukkig geeft de trailer al een stuk meer duidelijkheid. Zo zien we dat Alicia Sierra het niet in de planning heeft staan om een samenwerking aan te gaan met el Professor. Om het nog een stukje erger te maken, Alicia dreigt er zelfs mee om el Professor te vermoorden. What?!

alicia sierra

Het slot van La Casa de Papel

De rest van de teamleden gaat het ook niet makkelijk af, zo zien we al in de trailer. De explosies vliegen ze om de oren. Wapens en vuur, geloof ons: dit belooft een spannend seizoen te worden! Ondanks dat er een nieuw seizoen is, zit er ook weer in dit seizoen het oude vertrouwde masker van het team. Maar, wij spotten een nieuw karakter, die misschien wel de vriendin van Berlin zou kunnen zijn!

Wat we verder kunnen verwachten, daarvoor zullen we nog echt moeten wachten tot 3 september. Dus maak je hele agenda leeg, sla de lekkere snacks en drankjes in, want het is tijd om te bingen!