Diamantjes in je haar, low waist broeken en Barbie-roze tennisrokjes: de trends uit het jaar 2000 maken een serieuze comeback. Ondanks dat we eerst even moesten wennen aan de trends uit de 00’s, zijn we inmiddels groot fan van deze fashion items. Maarre, de comeback van de tramp stamp? Daar moeten we even aan wennen.

tramp stamp
Bron: Pinterest

Tramp stamp

Kids uit de 90s hebben waarschijnlijk geen uitleg nodig, maar toch geven we je een klein beetje informatie over deze bijzondere trend. Back in the days verscheen Britney Spears op de rode loper met een low rise broek en een tattoo die nét boven haar broek verscheen. Het duurde vervolgens niet lang tot deze tattoo de naam tramp stamp kreeg en deze trend heel de wereld overging.

Comeback

Ondanks dat de tattoo enorm populair werd, zagen veel mensen deze tattoo ook op een negatieve manier. Zo werden vrouwen met een tramp stamp gezien als ‘uitdagend’ en was er absoluut sprake van slut-shaming. Belachelijk, want destijds (en nu) is de tattoo simpelweg versiering van je eigen lichaam.

Anno 2022 maakt de tramp stamp een comeback, want op Instagram en Pinterest duiken er steeds meer foto’s op van meiden met een tattoo die net boven de broek uitpiept.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cherry Kim (@_cherrykim)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lee Tatlock (@cream_with_a_k)

Dat de tramp stamp een comeback maakt, is wel duidelijk. Deze comeback slaat natuurlijk perfect aan bij de rentree van de lage jeans. Maar of we meteen naar de tattooshop rennen? Dat weten we nog niet…

Lees ook: Fans zijn onder de indruk van make-uploze video Kim Kardashian