airbnb in sicilie

Ciao tutti – buongiorno! Déze Airbnb in Sicilië is perfect in alle opzichten

Travel10 jul , 13:00 doorRomy Nouwen
Ciao tutti, buongiorno! Heel goed nieuws vanuit ons. Wij vonden namelijk de meest geweldige Airbnb in Sicilië. Deze staat vanaf nu sowieso bovenaan op onze bucketlist. Wij vertellen je alles over deze Airbnb. Maarre, pas op! Als je deze eenmaal gezien hebt, wil je sowieso niets anders meer.

Vakantie in Italië

Lekker op vakantie naar Italië: dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Dit land leent zich uitermate goed voor een succesvolle vakantie, en dat komt natuurlijk doordat alle factoren kloppen. Sowieso is het op perfecte afstand. Zo kun je naar sommige delen van Italië zelfs nog met de auto. Liever met het vliegtuig? Dan ben je maximaal drie tot vier uur onderweg. In Italië kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt heerlijk vertoeven aan de kust, maar ook struinen door de prachtige steden óf lekker varen op één van de fijne grote meren van Italië. Daarbij heb je dan uiteraard vaak een lekker zonnetje. En last but not least: het lekkerste eten van de wereld! Van pasta tot pizza, risotto, gnocchi, tiramisu en uiteraard heerlijke wijnen, gemaakt in eigen land.

Airbnb in Sicilië

Kortom: wij laten ons echt geen twee keer zeggen dat we naar Italië moeten. Sowieso is het ook een feestje als het gaat om unieke verblijven. Eerder kwamen we bijvoorbeeld dit verblijf op een wijngaard tegen, en deze koepelwoning. Beide pareltjes, waar je best een lekkere vakantie kunt hebben. Toch kwamen we nog een andere perfecte Airbnb tegen op Sicilië. Misschien toch maar een roadtrip, denk je niet?
Als je dan gaat roadtrippen moet je sowieso eindigen in Sicilië, waar je deze perfecte Airbnb kunt boeken. De Airbnb bestaat uit meerdere ruimtes, en ze zijn allemaal in dezelfde lichte kleuren ingericht. Een oase van rust, alleen al als je er naar kijkt. Vanuit de woonkamer heb je vanaf de loungebanken geweldige uitzichten over het water. Liever op bed chillen? No worries! Ook vanaf het bed kijk je uit over dezelfde prachtige zee. Uiteraard kan een goede buitenruimte niet missen, dus die is hier ook te vinden. Een zwembad én een goede plek waar je heerlijk buiten kunt zitten. Een dikke tien voor deze Airbnb, als je het ons vraagt.

Kleine zoektocht

Helaas zit er wel één nadeel aan deze hele ontdekking. We hebben stad en land afgezocht naar meer informatie, want wij werden natuurlijk instant verliefd op de kiekjes die je ziet in de TikTok-video. Helaas konden wij de echte Airbnb niet vinden op de website. De maker van de TikTok deelde enkel de foto's. Ook onder de TikTok wordt – uiteraard – massaal gevraagd naar een linkje. Toch is die nóg niet gevonden.
Dat betekent dat je dus zelf op zoek zal moeten gaan naar meer informatie of een linkje, voordat je kunt boeken. Wél weten we ongeveer wat je gaat betalen per nacht in deze Airbnb. Voor een heerlijk nachtje slapen betaal je ongeveer €82,- per nacht. Koopje, toch? Wie weet kun je hierdoor nog een beetje filteren, zodat de zoektocht minder zal aanvoelen als eentje naar een speld in een hooiberg. Good luck!
Mocht je nou de Airbnb niet kunnen vinden? No worries! Je vindt waarschijnlijk veel meer van deze prachtige pareltjes als je even doorzoekt. Maarre, je hoeft het ook niet per se bij een Airbnb te houden. Je kunt er namelijk ook gewoon voor kiezen om te verhuizen naar dit heerlijke oord. Op Sicilië koop je deze zomer namelijk huizen vanaf €3! Dat is een prikkie, zelfs vergeleken de Airbnb die je anders zou moeten betalen.