ontwerp zonder titel 68 1

Goals: met de nachttrein naar Oostenrijk en Zwitserland vanaf €58,40

Travel27 aug 2023, 12:45 doorIsabelle Bijman
Alle reisliefhebbers opgelet, want we hebben een reiservaring die als een droom klinkt! Stel je voor: een reis die begint zodra de zon onder is en je vervolgens wakker wordt in het hart van de Alpen, omringd door prachtige natuur. Maak je dan maar alvast klaar om je onder te dompelen in pure comfort, terwijl je de nachttrein pakt naar Oostenrijk en Zwitserland – en dit alles vanaf het ongelooflijke tarief vanaf €58,40 retour!
ontwerp zonder titel 68 1
Bron: @helenowen

Nachttrein naar Oostenrijk en Zwitserland

Soms heb je het gevoel dat je gewoon even weg wilt, maar een vliegticket boeken kost dan weer te veel moeite. Dan is de nachttrein een perfecte optie voor jou! Stap aan boord en laat je verrassen door heerlijke comfort, deze trein is namelijk van alle gemakken voorzien. Zachte lakens, sfeervolle verlichting en niet normaal mooi uitzicht door de vergrote ramen.
En laten we eerlijk zijn, er is iets magisch aan reizen in het donker. Terwijl de nacht valt en de sterren beginnen te fonkelen, begint jouw vakantie pas. Luister naar het geluid van de trein op de rails terwijl je je overgeeft aan een heerlijke nachtrust in de trein. Enne, het beste van alles: je wordt wakker met adembenemend uitzicht op de Alpen. Klaar om de dag te omarmen te midden van de betoverende omgeving van Oostenrijk en Zwitserland. Klinkt als een droom toch?

Absolute musts in de Alpen

Heel veel heb je niet nodig om een prachtige vakantie in de Alpen te beleven. Zowel Oostenrijk als Zwitserland hebben namelijk natuur die zo van een Pinterest-bord is geplukt. Laat je verrassen door azuurblauwe meren en indrukwekkende bergen. Ook kan je je bff meeslepen voor een hike in de bergen of een rodelbaan. Griepje achter de rug? Of een feestweek gehad? Dan is dit tripje ook nog is het perfecte medicijn. De berglucht is namelijk mega gezond, je knapt hier dus binnen no time op!

Romantisch retourtje

De nachttrein is niet alleen een manier om van A naar B te gaan, het is ook zeker weten een romantische tripje. Je rijdt namelijk langs uitgestrekte valleien en schilderachtige dorpjes. Al enthousiast geworden? Wij namelijk wel! Enne, het goede nieuws: voor maar €58,40 retour, ben jij al in de Alpen! Vertrek vanuit verschillende locaties in Nederland en kies uit diverse reisopties die passen bij jouw schema.
Verras je vriendlief of je bff op een onvergetelijke reis. Want echt waar, neem het van ons aan, dit uitzicht vanuit de trein maak je niet vaak mee. Dus zet je koffers alvast klaar en boek je ticket snel hier!