screenshot 2021 05 03 111228

Dit wil je: met je vriendinnen overnachten in het kasteel van De Verraders

Travel15 sep 2023, 9:23 doorKathy
Als een ding is opgevallen aan de nieuwe tv-serie 'De Verraders' dan is het wel dat gigantische kasteel waar de kandidaten verbleven. We werden werkelijk waar even meegezogen naar de oude middeleeuwen. Wil jij ook ervaren hoe het verblijf voor de kandidaten is geweest? Dat kan zeker, want het is gewoon een hotel !

Sprookjesachtige kamers

Mocht je dus een traantje hebben weggepinkt na de laatste aflevering van het programma, dan is dit een schrale troost. Ware fans kunnen zich in Kasteel Erenstein, zoals het heet, in de wereld van De Verraders wanen en goed toeven in een van de sprookjesachtige kamers. Het hotel ligt in het Limburgse Kerkrade en is nog betaalbaar ook.

Trouwlocatie

Kasteel Erenstein wordt door de gasten beoordeeld met een gemiddelde van 7,2. En voor nog geen 35 euro breng je al de nacht door in het decor van De Verraders . Vanwege de huidige maatregelen is helaas wel een groot deel van het hotel gesloten. De terrassen zijn sinds vorige week echter wel weer open voor publiek. Leuk weetje: Kasteel Erenstein is ook een populaire trouwlocatie. Nu maar hopen dat het gedrag van de deelnemers niet overslaat op de aanstaande bruidsparen..

Dagje uit

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de Anstelvallei en is omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Het hotel is gevestigd in een Limburgse carréhoeve uit 1713. Het oorspronkelijke Kasteel Erenstein dient tegenwoordig als een gezellig à la carte restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op de schitterende tuin. Daarnaast kun je een bezoekje brengen aan de prachtige stad Maastricht en het bekende drielandenpunt.
Benieuwd wat het programma 'De Verraders' nou zo goed maakt? Lees het hier!
Lees ook: