toscane

Pak je spullen: je krijgt €30.000 als je naar Toscane verhuist

Travel03 jul , 15:30 doorMaud Maarssen
Ah, Toscane. De regio met de meest romantische, pittoreske dorpjes, uitgestrekte vergezichten, historische panden, een heerlijk klimaat en de meest geweldige keuken. Stiekem dromen we allemaal van een huisje in de streek. Nou, dat kan. En je krijgt er ook nog een smak geld bij.

Nieuw leven

Toscane is beroemd om zijn prachtige landschappen, rijke cultuur en heerlijke keuken. Toch hebben veel kleine dorpen last van vergrijzing en is er een flinke afname van de bevolking. Om deze dorpen nieuw leven in te blazen, heeft de Italiaanse overheid besloten om aantrekkelijke aanboden te doen aan potentiële nieuwe inwoners. Het is dus niet alleen een kans om te verhuizen naar - volgens ons - een van de mooiste plekken van Europa, maar je draagt ook nog eens bij aan het opfrissen van Toscane.

Investeren

Het aanbod van €30.000 is bedoeld voor mensen die zich willen vestigen in een van de geselecteerde dorpen in Toscane. Deze dorpen zijn uitgekozen omdat ze potentie hebben om te groeien. De voorwaarden zijn simpel: je moet je inschrijven als inwoner van het dorp en bereid zijn om er minimaal vijf jaar te blijven wonen. En geloof ons, dat wil je ook. De dorpjes hebben namelijk stuk voor stuk ontzettend veel charme. Het geld kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het kopen van een huis, het starten van een bedrijf of het renoveren van een bestaand pand.

Cappuccino, pizza, wijn en pasta

Stel je voor: iedere dag wakker worden met het adembenemende uitzicht op de Toscaanse heuvels, genieten van de lokale wijnen en fenomenale pasta's, en deel uitmaken van de Italiaanse gemeenschap. We dachten niet dat het mogelijk was, maar met deze financiële stimulans wordt deze droom opeens een stuk haalbaarder. Of je nu een kunstenaar, ondernemer, jonge professional of gepensioneerde bent, Toscane is eigenlijk voor iedereen perfect.