schermafbeelding 2021 11 04 om 121726

Meidentrip: verblijf met je besties in dit roze kasteel

Travel07 jan , 20:00 doorRomy Nouwen
Het is weer tijd voor een iconisch vriendinnentripje. We vonden namelijk een wel heel bijzondere Airbnb om te verblijven. Een ding wel even belangrijk. Jullie zullen de spaarrekening leeg moeten trekken. Dit roze kasteel in Costa Rica is dat wel helemaal waard.

Wat heeft het roze kasteel te bieden?

Dit roze kasteel is er eentje die je niet snel zal vergeten. Je stapt net de middeleeuwen binnen, maar dan toch net een tikje moderner. En tropischer uiteraard. Voor je gevoel bevind je je midden in de jungle. Je kunt heerlijk van alle natuur genieten op de verschillende terrassen die dit kasteel heeft. Oh, en hadden we al verteld over de infinitypool met uitzicht over de natuur?
schermafbeelding 2021 11 04 om 121820
Airbnb
Wel kun je de hele vriendinnengroep zonder problemen meenemen. Dit roze kasteel heeft namelijk maar liefst vijf slaapkamers waar je 11 personen in kwijt kunt. Dat scheelt weer, want de prijs kun je zo ook een stukje beter verdelen. Casa Pacifica heeft prachtig uitzicht over Playa Danta. Een adembenemend strand, welke je ook nog eens binnen drie minuten wandelen kunt bereiken. Wanneer je de goddelijke infinitypool dus zat bent (we kunnen het ons haast niet voorstellen) kun je even een bezoekje brengen aan het strand.
schermafbeelding 2021 11 04 om 121858
Airbnb
schermafbeelding 2021 11 04 om 121839
Airbnb

Een vakantie in Costa Rica

Helaas bevindt deze iconische Airbnb zich niet helemaal in de buurt. Dat betekent dat je wel helemaal de oceaan over zult moeten vliegen. Dat is overigens geen straf, want de pura vida van Costa Rica is eigenlijk iets waar iedereen van geproefd moet hebben. Dit bijzondere land is dan ook een bezoekje waard, ook al moet je er ruim 20 uur voor in het vliegtuig zitten.
Je kunt natuurlijk twee weken in dit roze kasteel verblijven, maar je kunt er ook een roadtripje van maken. Zo kun je op andere plekken weer iets besparen op de kosten. We zeiden niet voor niets dat je je spaarrekening moeten plunderen als je hier wil verblijven. Je moet hier namelijk minimaal twee nachten verblijven. Hiervoor betaal je buiten het hoogseizoen al een bedragje van ruim 5000 euro.