Normaal zijn de ‘eetdagboekjes’ die we posten van vrouwen. Daarom leek het ons vandaag interessant om te laten zien wat de mannelijke Travis Barker allemaal eet op een dag. De drummer van de band Blink-182 en verloofde van Kourtney Kardashian vertelt aan Harper’s Bazaar wat hij allemaal eet op een dag.

Travis Barker
Bron: YouTube Harper’s Bazaar “Everything Travis Barker Eats in a Day: Vegan Edition | Food Diaries: Bite Size | Harper’s BAZAAR”

Ontbijt

Barker begint zijn dag door zijn tanden te poetsen en een kop koffie te drinken. Hij houdt ervan om zijn koffie zwart te drinken maar gaat ook wel eens voor een vanille-Latte met havermelk. Soms gaat hij ook voor een matcha latte, die hij dan met kokos- of havermelk drinkt.

Als Travis ontbijt eet is zijn favoriet ‘chicken & waffels’ van Crossroads in Los Angeles. Deze versie is helemaal vegan.

Travis Barker ontbijt

Lunch

Daarna gaat hij naar Erewhon, wat eigenlijk een extreem hippe, health food supermarkt in LA is. Hij gaat dan voor de “meatless beef en broccoli” met groene bonen en wat rijst erbij. Hierbij drinkt hij een smoothie met kurkuma, ook van Erewhon.

Snacks

Gedurende de dag nackt Barker ook. Zijn favoriete reep is de “good mood superfood” reep van mindright. Daarnaast snacks hij ook vaak allerlei soorten noten, een banaan met pindakaas of een avocado smoothie met dadels en vegan proteïne poeder.

mindright

Post workout

Na zijn workout drinkt hij graag een proteïne shake.

Avondeten

Barker’s “typical” dinner is de vegan sushi van Matsuhisa of Nobu. Ook is hij dol op al de glutenvrije-pastas. Hij houdt van een goede pasta bolognese, een pizza, caesarsalade of calamaris.

Travis Barker avondeten

Dessert

Travis is dol op dessert. Het liefst gaat hij voor een sundae, wel vegan dan he!

De volledige video vind je hier. Onthoud dat iedereens lichaam anders is, en wat voor Travis werkt hoeft dus niet per so ook voor jou te werken. Luister altijd naar je eigen lichaam. Your body knows best!

Lees ook: Alles wat de Kardashians eten op een dag