De vakantie is nog niet voorbij dus er is nog alle tijd voor last minute tripjes. Als we je dan een tip mogen geven: boek een treinvakantie naar Zwitserland! Dit land leent zich perfect voor een rondreis met de trein en geeft je gegarandeerd de mooiste uitzichten. Wij vertellen je waarom reizen met de trein door dit land altijd een goed idee is.

trein uitzichten zwitserland

Met de trein op vakantie

Met de trein op vakantie is tegenwoordig steeds populairder en dat is ook eigenlijk best wel logisch. Je hebt een stuk meer beenruimte dan in het vliegtuig, er valt genoeg om je heen te zien en het kost je al met al een stuk minder tijd, doordat je niet door alle incheck- en securityrijen hoeft. Daarnaast is het ook een goede vervanging voor de auto, want je hoeft zelf niet te rijden en het is misschien, met de huidige benzineprijzen, ook wel een stukje voordeliger.

Trein door Zwitserland

Als je heel graag met de trein op vakantie zou willen, ben je aan het goede adres in Europa. Er liggen eigenlijk overal wel sporen en je kunt door middel van bijvoorbeeld interrailtickets gemakkelijk reizen over grenzen. Voor je het weet, ben je in Zwitserland waar je vervolgens de mooiste treinreizen kunt maken. Wij zagen on the gram een geweldige compilatie van de mooiste uitzichten in Zwitserland voorbij komen. Wat ons betreft kan het niet mooier dan dit en is dit zeker een bucketlist-puntje.

Winter of zomer

Oh enne, het fijne aan Zwitserland is dus dat het eigenlijk in alle jaargetijden te bezoeken is. Wil jij er op uit in de zomer? Dan kan dat zeker, want zomers zijn de uitzichten adembenemend mooi. Misschien niet zo veel sneeuw, maar wel onwijs veel groen. Ook de temperaturen kunnen best heel aangenaam zijn wanneer je Zwitserland in de zomer bezoekt. Maarre, ook in de winter ben je hier helemaal aan het juiste adres. Gewoon gaan wanneer jij het liefst wil gaan!